Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames You seizoen 3 bijna afgerond, veelbelovende Turkse thriller in aantocht

De opnames van You seizoen 3 zijn bijna afgerond. Daarmee lijkt de serie op tijd klaar voor een release later dit jaar. Netflix heeft tegelijkertijd ook gewerkt aan een nieuwe Turkse thriller genaamd Fatma.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames You seizoen 3 bijna afgerond

De opnames van het derde seizoen van You worden later deze maand afgerond. Vanaf dan kan het wachten op seizoen 3 van You echt beginnen. De verwachting is dat de serie nog dit jaar uitgebracht gaat worden. We lijken daarvoor rekening te moeten houden met het vierde kwartaal. Dat zou betekenen dat seizoen 3 vanaf eind september tot het einde van het jaar zou kunnen verschijnen.

Trailer veelbelovende Turkse thriller Fatma verschenen

Netflix heeft de nieuwe Turkse thriller serie Fatma aangekondigd. De serie komt op 27 april naar Netflix en kent een hoofdrol voor de opkomende Turkse ster Burcu Biricik. De serie vertelt het verhaal van een vrouw die per ongeluk een moord pleegt in haar zoektocht naar haar vermiste ex-man. Vanaf dat moment moet ze blijven moorden om te overleven. Hieronder zie je alvast de trailer.

Releasedatum Élite seizoen 4 bekend met nieuwe cast

Het vierde seizoen van Élite is in aantocht op Netflix. Via het Instagram-account van de Spaanse hitserie werd bekend dat we vanaf 18 juni aan de slag kunnen met alweer het vierde seizoen van de reeks. Daarin maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten en hebben we afscheid genomen van een aantal studenten die al seizoenen lang in de serie te zien waren.

Lees alles over Élite

After Life seizoen 3: Alles wat we al weten

After Life van Ricky Gervais keert terug voor een derde seizoen. Zoals de verwachtingen nu zijn, door Gervais zelf aangegeven, wordt dit het slotstuk van de tragikomische reeks. Hoe gaat het verder met Tony? Dit is alles dat we al weten over After Life seizoen 3.

Lees alles over After Life

Het nieuwe aanbod van gisteren:

New Gods: Nezha Reborn Actie 2021 6.9 2021-04-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?