Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw project La Casa de Papel in huis Michael Douglas

De makers van La Casa de Papel werken aan een nieuwe serie. De opnames daarvan vinden momenteel plaats in het huis van Michael Douglas. Daarnaast is de releasemaand van She-Ra en de Powerprinsessen seizoen 3 bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe serie van La Casa de Papel-makers in huis Michael Douglas

De makers van La Casa de Papel werken aan een nieuwe Spaanse serie voor Netflix genaamd White Lines. De opnames van die serie zijn inmiddels gestart op een opvallende locatie. Namelijk in de luxe-woning in Valldemossa van niemand minder dan de Amerikaanse acteur Michael Douglas.

She-Ra en de Powerprinsessen seizoen 3 in augustus op Netflix

Het verhaal van She-Ra en de Powerprinsessen is zeker nog niet klaar op Netflix. We mogen binnenkort een derde seizoen verwachten van de animatieserie. De Oscar-winnende actrice Geena Davis gaat een stem inspreken voor de reeks.

Hoop voor Lucifer seizoen 5

Het is niet ondenkbaar dat Lucifer in de toekomst nog een nieuw seizoen krijgt bij Netflix. De streamingdienst heeft de deur open gelaten voor nieuwe afleveringen. Dat vertelde Tom Ellis. Ook merkt hij meer vrijheid op bij Netflix.

Lees meer over Lucifer

You Me Her stopt na vijf seizoenen

Het verhaal van You Me Her is bijna klaar. AT&T Network heeft besloten geen nieuw seizoen meer te bestellen. Na vijf seizoenen is het dan ook klaar voor de serie met Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia.

Lees meer over You Me Her

How To Get Away With Murder krijgt zesde seizoen

Voor How To Get Away With Murder is er wel goed nieuws. De drama thrillerserie met Viola Davis in de hoofdrol heeft te horen gekregen dat een zesde seizoen besteld wordt. Dat terwijl de toekomst van de reeks eerder nog onzeker was.

Lees meer over How To Get Away With Murder

Good Girls seizoen 2 nog deze maand op Netflix

Het tweede seizoen van Good Girls wordt razendsnel op Netflix verwacht. De uitzendingen van NBC in Amerika zijn nog gaande en nu al is duidelijk dat we op 31 mei aan de slag kunnen met de nieuwste afleveringen van de komedieserie.

Lees meer over Good Girls

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E21) Actie 2018 8.0
Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E01) Cabaret 2018
Dynasty (1 seizoen + S02E20) Drama 2019 6.4
Superfly Crime 2018 5.1
Phi (1 seizoen) Thriller 2017 8.0

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?