Netflix Daily

Netflix Daily: Maker bespreekt slotseizoen 13 Reasons Why, The Lying Life of Adults

Brian Yorkey, de maker van 13 Reasons Why, heeft het einde van de serie besproken. Het voelde na vier seizoenen tijd om de reeks te beëindigen. Daarnaast is het één en ander bekend geworden over The Lying Life of Adults.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Brian Yorkey over laatste seizoen 13 Reasons Why

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why is nu dan toch echt bijna in zicht. Vanaf 5 juni kunnen we aan de slag met de tien laatste afleveringen van de reeks. “Ergens middenin het maken van seizoen 2, toen duidelijk werd dat we de kans kregen om meer seizoenen te maken, kwam ik op een plek terecht waarbij het goed voelde om een verhaal van vier seizoenen te maken.”

“Ik ben altijd wantrouwig wanneer series over middelbare scholen langer zijn dan vier seizoenen, omdat high school vier jaar lang is. Het voelde alsof ik deze karakters naar hun afstuderen moest brengen. Dus we wisten dat het na vier seizoenen klaar zou zijn”, aldus Yorkey.

Netflix aan de slag met The Lying Life of Adults

Netflix gaat aan de slag met een serie die gebaseerd wordt op The Lying Life of Adults, de laatste roman van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante. Daarin volgen we hoe een Napolitaanse vrouw opgroeit in de jaren ’90. Het boek wordt op 1 september wereldwijd gelanceerd en nu al is duidelijk dat het boek een serie gaat worden. Ferante schreef eerder ook al onder meer My Brilliant Friend.

The 100 seizoen 7 heeft een releasedatum op Netflix

The 100 gaat aan het slotstuk beginnen. De serie stopt na zeven seizoen en exact honderd afleveringen. The CW heeft ons lang in spanning gelaten voor duidelijk werd wanneer het seizoen zou beginnen. Nu is er eindelijk een datum bekendgemaakt: woensdag 20 mei. Daarop liet nu Netflix ook weten wanneer wij in Nederland aan de slag kunnen!

Lees alles over The 100

Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 eindelijk aangekondigd door Netflix

Het lange wachten is eindelijk voorbij voor de fans van Brooklyn Nine-Nine. Het zesde seizoen liet namelijk erg lang op zich wachten voor deze op Netflix verscheen in ons land. Eerder dit jaar was het in andere landen al raak, maar moesten wij dus nog wachten. In juni is dat eindelijk voorbij.

Lees alles over Brooklyn Nine-Nine

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E18) Actie 2020 6.4
True: Fantastische Sprookjes (1 seizoen) Kinderen 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?