Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix bestelt Noorse sci-fi film, nieuwe stand-up special Gabriel Iglesias

Netflix heeft een nieuwe sci-fi-film besteld vanuit Noorwegen. De film heet Blasted en draait om een buitenaardse invasie. Ondertussen blijkt Gabriel Iglesias te werken aan zijn derde stand-up-show voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt Noorse komedie sci-fi-film Blasted

Netflix heeft een nieuwe sci-fi film besteld vanuit Noorwegen. De film heet Blasted en is een komedie sci-fi film die geïnspireerd is door een echt UFO-fenomeen in Hessdalen, Noorwegen. De film volgt de twee vrienden Sebastian en Mikkel, die herenigd worden voor een feestje. Hoewel Mikkel nooit volwassen is geworden, is Sebastian uitgegroeid tot een workaholic. Maar wanneer het vrijgezellenfeest eindigt in een buitenaardse invasie, is het aan Mikkel en Sebastian om samen te werken.

Gabriel Iglesias werkt aan derde stand-up-show voor Netflix

Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias gaat opnieuw samenwerken met Netflix voor een nieuwe stand-up special. Later dit jaar kunnen fans aan de slag met The Comedy Event. De special wordt gefilmd tijdens Tobin Center for Performing Arts in San Antonia, Texas. Daar houdt hij gedurende vier werken shows die totaal zijn uitverkocht.

Lupin is nog lang niet klaar: deel 3 aangekondigd

Het nieuws rondom Lupin volgt zich in rap tempo op. Dinsdag werd de trailer én de releasedatum bekendgemaakt, waaruit bleek dat we niet lang meer hoeven te wachten op het vervolg. En daar bleef het niet bij, want later op de avond had hoofdrolspeler Omar Sy nog meer nieuws.

Lees alles over Lupin

Eerste castleden Knives Out 2 bekendgemaakt

Knives Out krijgt een tweede en een derde film. Netflix kocht anderhalve maand voor een gigantisch bedrag de rechten voor twee vervolgfilms. Nu zijn de eerste castleden bekendgemaakt voor Knives Out 2.

Lees alles over Knives Out 2

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Il commissario Montalbano Crime 1999 8.3 2021-05-12
The Upshaws (1 seizoen) Komedie 2021 2021-05-12
Oxygene Sci-Fi 2021 2021-05-12
Arianna Drama 2015 6.2 2021-05-12
El Baile de Los 41 Drama 2020 7.7 2021-05-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?