Netflix Daily

Netflix Daily: Duistere eerste beelden Resident Evil, vampierenserie First Kill in aantocht

Netflix heeft de duistere beelden gelanceerd van Resident Evil. De serie komt op 14 juli naar Netflix. Ondertussen is er ook een nieuwe vampierenserie onderweg naar de streamingdienst. Het gaat om First Kill waar nu de trailer van is gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Duistere eerste beelden Resident Evil verschenen

De live-action serie Resident Evil is onderweg naar Netflix. De zombie-dramaserie komt op 14 juli naar Netflix en nu is de eerste trailer verschenen.. Het verhaal speelt zich af bijna dertig jaar na de ontdekking van het T-virus. Een uitbraak onthult de duistere geheimen van Umbrella Corporation.

Vampierenserie First Kill in aantocht

Vanaf 10 juni is de vampierenserie First Kill te zien op Netflix. In de serie draait het om de tienervampier Juliette Fairmont. Ze moet haar eerste moord plegen zodat ze haar plaats kan innemen tussen een machtige vampierfamilie. Ze zet haar zinnen op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope Burns. Wat ze dan nog niet weet, is dat Calliope een vampierjager is uit een familie van gevierde moordenaars. En zodra er ook nog vlinders in de buik van Juliette komen gaat het pas echt mis met al haar plannen. Hieronder zie je de eerste beelden.

Quién Mató a Sara seizoen 3 wordt slotstuk; antwoord op dé vraag nabij

Het derde seizoen van Quién Mató a Sara komt volgende week al op Netflix. En daarbij hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws? Er gaat definitief antwoord komen op dé vraag: wie heeft Sara vermoord en hoe zit alles precies met de geheimen. Dan gelijk ook het slechte nieuws.. na seizoen 3 is het gedaan met Quién Mató a Sara.

Lees alles over Quién Mató a Sara

Komt er een verrassende bruiloft in Ginny & Georgia seizoen 2?

Fans van Ginny & Georgia wachten al lange tijd op een tweede seizoen van de serie. Het eerste seizoen verscheen in februari 2021 op Netflix en niet veel later werd bekend dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Daarna was het lange tijd stil rondom de serie. Nu hebben we eindelijk goed nieuws, want de opnames gingen in februari 2022 van start en daaruit is nu iets opvallends gebleken.

Lees alles over Ginny & Georgia

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Savage Beauty (1 seizoen) Drama 2022 2022-05-12
MaveriX (1 seizoen) Kinderen 2022 8.2 2022-05-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?