Netflix Daily

Netflix Daily: Dogs seizoen 2 besteld, nog meer When They See Us-nieuws

Netflix heeft een tweede seizoen van Dogs besteld. Daarnaast is er wederom nieuws naar buiten gekomen omtrent een officier van justitie die aan de zaak van de Central Park Five heeft gewerkt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt tweede seizoen van Dogs

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Dogs, zo heeft Variety ontdekt. “We zijn zo verheugd dat onze serie terugkeert voor een tweede seizoen van Dogs. Vanaf het begin hebben we gezegd dat Dogs mensen samen brengt en datzelfde gevoel komt ook terug in het tweede seizoen.” Een releasedatum voor het tweede seizoen van Dogs is nog niet bekend.

Ook andere officier van justitie uit When They See Us hard aangepakt

Niet alleen Linda Fairstein heeft het zwaar te verduren gekregen sinds de release van de Netflix-documentaire When They See Us, ook Elizabeth Lederer. De voormalig aanklager is opgestapt bij Columbia Law School nadat een grote groep zwarte studenten haar ontslag hadden geëist.

6 brandende vragen voor Dead to Me seizoen 2

Het eerste seizoen van Dead to Me werd vorige maand toegevoegd aan het aanbod van Netflix en nu is gelukkig al duidelijk dat er een vervolg komt. Dat is maar goed ook, want seizoen 1 stopte met een gigantische cliffhanger. Wij hebben zes brandende vragen voor seizoen 2 op een rijtje gezet.

Lees: Alles over Dead to Me

Verwijderalarm: Ruim 50 titels met de Furious-collectie

De komende periode gaan heel wat titels verdwijnen van Netflix. Het verwijderalarm is fors met ruim vijftig titels waar we op korte termijn afstand van moeten nemen. Daartoe behoren onder meer de Fast & Furious-titels en een aantal series.

Lees: Alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Luka Chuppi Drama 2019 6.4
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story Docu 2019
Jo Koy: Comin’ in Hot Stand-up 2015

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van woensdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?