Netflix Daily

Netflix Daily: Uma Thurman in The Old Guard 2, nieuwe animaties met opvolger Klaus

De cast van The Old Guard 2 is uitgebreid. Uma Thurman vertolkt de rol van Henry Goldin in het tweede deel van de film. Ondertussen is ook een hele reeks aan nieuwe animatiefilms en series aangekondigd. Met daarbij onder meer een opvolger op Klaus.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Uma Thurman in The Old Guard 2

De cast van The Old Guard 2 is uitgebreid. Tijdens Geeked Week werd duidelijk dat Uma Thurman de cast versterkt als Henry Goldin. Daarmee versterkt ze Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo en Chiwetel Ejiofor.

Nieuwe animaties aangekondigd met vervolg op Klaus

Netflix heeft een hele reeks aan nieuwe animatiefilms en animatieseries aangekondigd. Het gaat om projecten uit Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk. Tot de nieuwe animatiefilms behoren Ember, Scrooge: A Christmas Carol, That Christmas en een nog ongetitelde film van Steve Box (Wallace & Gromit). Wat betreft nieuwe series gaat het om Bad Dinosaurs, Mermaid Magic, The Seven Bears en Wereworld. Ember is de nieuwste film van Klaus-maker Sergio Pablos. De film vertelt een episch avonturenverhaal over de zoektocht van de mensheid naar vuur, verteld door de ogen van de jonge Dikika die aan een onmogelijke race begint naar een verre vulkaan om de kostbare vonk terug te halen die haar stam zal redden.

Tweede seizoen Barbaren onderweg naar Netflix

Barbaren seizoen 2 is onderweg naar Netflix. Tijdens Geeked Week, waar de streamingdienst heel veel nieuwe content aankondigt, zijn de eerste beelden getoond van het vervolg. We gaan dit najaar weer terug in de tijd van de Romeinen.

Lees alles over Barbaren

Nieuwe Netflix-serie The Sandman geeft je nachtmerries

Netflix komt binnenkort met een nieuwe serie, The Sandman, die flink gepusht wordt. Op Geeked Week onthult de streamingdienst dat de release van de aankomende show al voor de deur staat: op 5 augustus is het zover.

Lees alles over The Sandman

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?