Netflix Daily

Netflix Daily: Mr. Harrigan’s Phone wordt film, nieuwe afleveringen The Big Show Show

the Big Show Show Netflix

Netflix gaat aan de slag met de verfilming van één van de verhalen van Stephen King. Mr. Harrigan’s Phone wordt een film op de streamingdienst. Daarnaast blijkt The Big Show Show nieuwe afleveringen te krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mr. Harrigan’s Phone van Stephen King wordt Netflix-film

De boeken van Stephen King zijn uiterst populair. Inmiddels is duidelijk dat één van zijn korte verhalen, Mr. Harrigan’s Phone verfilmd gaat worden door John Lee Hancock. Hij was eerder al verantwoordelijk voor onder meer The Blind Side en Saving Mr. Banks. Het verhaal van Mr. Harrigan’s Phone gaat over een onverwachte vriendschap tussen een jongen en een oude man. De twee raken bevriend als laatstgenoemde een iPhone aanschaft. Als de man overlijdt, komt de jongen erachter dat hij de man kan blijven bereiken door voicemails nadat de telefoon is mee begraven. Wanneer de film naar Netflix komt, is nog niet bekend.

The Big Show Show krijgt extra afleveringen

The Big Show Show gaat voorzien worden van extra afleveringen. Ondanks dat het nog onbekend is of de serie ook een tweede seizoen krijgt, is inmiddels duidelijk dat de komedieserie twee extra afleveringen krijgt. Een negende aflevering staat gepland voor release op 9 augustus en een tiende aflevering rond Kerstmis. Naar verwachting wordt de WWE-sitcom later ook vernieuwd voor een tweede seizoen.

Bird Box 2 is in de maak: Malorie

Bird Box komt voor een tweede film. Rond de feestdagen van 2018 was de film met Sandra Bullock in de hoofdrol het gesprek van de dag. Was de film nou goed of was Bird Box nou juist heel slecht? Feit is dat de cultstatus heel snel werd bereikt en iedereen wel een mening had over de ‘hype’. En nu gaat dit dus verder!

Lees alles over Bird Box 2

BBC-serie Get Even deze maand nog op Netflix

De serie Get Even zal eind juli verschijnen op Netflix. Deze reeks is van de BBC en dit voorjaar in Groot-Brittannië uitgezonden. Netflix heeft nu de rechte gekocht om Get Even wereldwijd te gaan streamen.

Lees alles over Get Even

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriots Day Actie 2016 7.4
The Foreigner Actie 2017 7.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag