Netflix Daily

Netflix Daily: Australische serie Fisk in aantocht en trailer Painkiller

De Australische serie Fisk is onderweg naar Netflix en zal in augustus landen. Die maand zal tevens de serie Painkiller debuteren, hier is nu een trailer van verschenen.

Australische rechtbankserie Fisk naar Netflix

Vanaf 1 augustus kun je op Netflix kijken naar de serie Fisk. Deze Australische reeks gaat over Helen Tudor-Fisk, werkzaam bij een advocatenkantoor in Sydney. Ze heeft alleen een probleem, want ze is sociaal nógal onhandig. Haar gebrek aan sociale vaardigheden zorgt ervoor dat ze allerminst populair is. Ze besluit naar de andere kant van het land te verhuizen, om louter nog met dode cliënten te werken…

Trailer van Painkiller, serie maker van Narcos

De makers van Narcos zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met Painkiller. Deze Limited Serie schetst een beeld van de opioïdencrisis in de Verenigde Staten. In Painkiller is de focus gelegd op het bedrijf Purdue Pharma, de maker van OxyContin. Deze pijnstiller bleek zeer verslavend te werken en is al sinds de jaren’90 slachtoffers aan het eisen. Richard Sackler is de oprichter van Purdue Pharma, die belicht wordt. Net zoals aanklagers van Sackler en uiteraard slachtoffers. De limited serie Painkiller zal op 10 augustus op Netflix verschijnen, de trailer is nu te zien.

Realityreeks en nóg eens twee Spaanse series gecanceld

Netflix heeft dit weekend een aardige schoonmaak gehouden. Eerder kwam al naar buiten dat de toch wel geliefde serie Bienvenidos a Eden na twee seizoenen stopt. Er zijn nog eens twee Spaanse series gecanceld en daarnaast een slecht bekeken realityreeks.

Lees alles over de gecancelde series

Verwijderalarm: Films voegen zich bij serielijst voor juli

Een aardig lijstje van films heeft zich gemeld in het Netflix Verwijderalarm. Vorige week konden we louter series melden die eind juli uit het aanbod zullen vertrekken, voor half juli zijn daar nu wel een aantal films bijgekomen.

Lees alles over Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Record of Ragnarok (2 seizoenen) Anime 2023 6.2 2023-07-12
My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-07-12
Quarterback (1 seizoen) Docu 2023 2023-07-12
Sugar Rush: The Baking Point (1 seizoen) Reality 2023 2023-07-12
Pan Samochodzik i templariusze Familie 2023 2023-07-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?