Netflix Daily

Netflix Daily: Derde seizoen Ozark besproken, drie seizoenen Russian Doll?

De showrunner van Ozark heeft zich uitgesproken over het derde seizoen van de reeks. Daarnaast hoopt Natasha Lyonne drie seizoenen te mogen maken voor Russian Doll en is opnieuw een acteur aangekondigd voor Firefly Lane.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Showrunner over Ozark seizoen 3

Fans van Ozark wachten momenteel op het derde seizoen van de reeks en nu blijkt dat showrunner Chris Mundy al druk is met de voorbereiding van het nieuwe seizoen van de reeks. Hij gaf alvast aan dat de keuze van Wendy in de seizoensfinale een grote rol speelt in seizoen 3. De grote vraag is of het Byrdes-huwelijk van Marty en Wendy ooit nog hetzelfde zal zijn: “Een deel ervan is ontstaan uit het feit dat we dachten dat dit een beslissing was die Marty niet zou nemen, zeker op dit moment niet.”

“Ik denk dat Wendy beter is in dit soort dingen. Een van de dingen waar we ons in seizoen 3 echt op focussen, is dat ze gelijke maar ook tegengestelde gedachten hebben. Waar Marty meer is van: ‘Ik bleef bij jou, ondanks wat je deed.’ Is zij meer als: ‘Ik gaf een deel van mijn zien op omdat jij niet bereid was om te doen wat voor deze familie gedaan moest worden.’

Natasha Lyonne wil drie seizoenen voor Russian Doll

Natasha Lyonne heeft een duidelijk beeld van Russian Doll. De co-creator van de reeks, die zelf ook nog eens in de huid kruipt van Nadia Vulvokov, denkt aan drie seizoenen voor de reeks. Toch sluit ze ook een ander aantal seizoenen nog niet uit. “In veel opzichten beschouw ik het nog steeds als een serie met drie seizoenen ja. Ik zie het heel concreet en het is interessant om te zien hoe het zich ontwikkelt. Misschien komen er maar twee seizoenen, misschien wel vier. Voor nu voelt het vrij duidelijk dat het er drie worden.”

Ben Lawson heeft ook een rol in Firefly Lane

Opnieuw is een acteur uit de nieuwe dramaserie Firefly Lane beken geworden. Nadat eerder duidelijk werd dat Katherine Heigl te zien is in de serie, is nu ook Ben Lawson gecast. Hij was recent nog te zien in 13 Reasons Why en Designated Survivor, maar maakt zich nu op voor een nieuwe rol. De serie volgt Tully (Heigl) en Kate, twee onverwachte beste vriendinnen die elkaar al van kleins af kennen en nu al dertig jaar onafscheidelijk zijn. Totdat een tragedie de twee uit elkaar haalt.

Trailer Dolemity Is My Name verschenen

Netflix heeft de trailer van Dolemite Is My Name gelanceerd. De film is een bipoc over de legendarische blaxploitation-held Dolomite (Rudy Ray Moore). De hoofdrol is voor niemand minder dan Eddie Murphy.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (6 seizoenen) Sci-Fi 2019 7.8
De Smurfen (1 seizoen) Kinderen 1981 7.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?