Netflix Daily

Netflix Daily: Musical over prinses Diana naar Netflix, comedyspecial Sarah Cooper

Diana Musical

De gloednieuwe Broadway-musical Diana: A New Musical krijgt zijn première op Netflix. Daarmee wordt het de eerste Broadway-productie die zijn première niet op Broadway krijgt. Daarnaast krijgt TikTor-ster Sarah Cooper een eigen comedyspecial op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Musical over prinses Diana naar Netflix

Netflix heeft een bijzondere première te pakken. Diana: A New Musical komt namelijk rechtstreeks naar de streamingdienst. Dat terwijl eerder nog eraan gedacht werd om de musical eerst naar Broadway te brengen. Nu wordt de nieuwe musical over het leven van prinses Diana eerst naar Netflix gebracht en vanaf 25 mei 2021 naar Broadway. Een releasedatum is nog niet bekend.

Sarah Cooper krijgt eigen comedyspecial op Netflix

TikTok-ster Sarah Cooper mag zich opmaken op haar eigen comedyspecial op Netflix. Vanaf het najaar kunnen we op Netflix aan de slag met Sarah Cooper: Everything’s Fine. Daarin gaan we onder meer zien hoe ze verschillende gasten ontvangt en hoe ze sketches uitvoert. De politieke satire waar ze bekend om staat, zal ook te zien zijn in de special.

6 Prangende vragen voor The Kissing Booth 3

Op 2 juli 2020 verscheen The Kissing Booth 2 dan eindelijk op Netflix in Nederland. De mierzoete film bleek net als het eerste deel een regelrecht succes voor de streamingsdienst. Nu is het wachten op The Kissing Booth 3. Wij gingen op zoek naar zes vragen waar we antwoord op willen krijgen in deel 3.

Lees alles over The Kissing Booth

Deze 5 dingen misten wij in Vis a Vis: El Oasis

In navolging van de vier seizoenen die zich in de beruchte gevangenis Cruz del Norte afspeelden, werden de liefhebbers van Vis a Vis in een spin-off genaamd El Oasis getrakteerd op een vervolgverhaal rondom hoofdrolspelers Macarena en Zulema. De productie werd echter niet door iedereen even goed ontvangen; zo ontbraken er de nodige verhaallijnen en verdiepingen. Wij schreven een artikel over vijf dingen die we misten.

Lees alles over Vis a Vis

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Greenleaf (5 seizoenen) Drama 2016 7.3
(Un)well (1 seizoen) Reality 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?