Netflix Daily

Netflix Daily: Orphan Black is terug, beloning voor gouden tip Making a Murderer-zaak

Orphan Black is terug. Niet met een nieuwe serie, maar met een luisterboek. Daarnaast is er een beloning uitgereikt voor de gouden tip die zorgt voor de vrijlating van Steven Avery uit Making a Murderer-zaak. Netflix heeft ondertussen een deal gesloten met Oscarwinnaar Alexander Payne.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Orphan Black eindelijk terug

Orphan Black is eindelijk terug. Niet als serie, maar als luisterboek. Tatiana Maslany is voor het luisterboek opnieuw in de huid gekropen van een aantal clones. In The Next Chapter, dat zich acht jaar na de seizoensfinale afspeelt, komen we erachter hoe het er nu voorstaat met de clones. Het luisterboek is bij Serialbox te koop.

Beloning voor gouden tip in Making a Murderer-zaak

Het team achter Steven Avery wil er alles aan doen om hem uit de gevangenis te krijgen. Avery, bekend uit de Netflix-serie Making a Murderer, kreeg een veroordeling tot levenslange gevangenisstraf. Het team achter Avery hoopt door een beloning van 100.000 Amerikaanse dollar uit te loven voor de gouden tip nu meer te weten te komen over de zaak.

Oscarwinnaar voor Netflix aan de slag met film

Netflix heeft een deal gesloten met Oscarwinnaar Alexander Payne (Sideways en The Descendants) om voor Netflix aan de slag te gaan met een nieuwe film. De streamingdienst won de strijd van een aantal concurrenten. Naar verluidt heeft Mads Mikkelsen in de nieuwe film de hoofdrol. De film moet in het najaar van 2020 gelanceerd worden.

Trailer Riverdale seizoen 4 gelanceerd

Het vierde seizoen van Riverdale is in aantocht op Netflix. Vanaf 10 oktober worden er wekelijks nieuwe afleveringen toegevoegd aan het aanbod. In de trailer zien we alvast het één en ander van wat we mogen verwachten. Er zijn nog meer vragen dan antwoorden.

Lees alles over Riverdale

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The I-Land (1 seizoen) Thriller 2019
The Mind, Explained (1 seizoen) Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?