Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix geeft Manifest-acteur meteen hoofdrol, eerste beelden Misfit de serie

Netflix heeft een acteur uit Manifest gepromoveerd tot vast gezicht. Daryl Edwards had al een gastrol, maar krijgt nu een hoofdrol. Daarnaast zijn de eerste beelden verschenen van Misfit: de serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix geeft Manifest-acteur meteen een hoofdrol

Netflix maakte recent bekend dat het verder gaat met Manifest. De serie werd na drie seizoenen gecanceld, maar uiteindelijk besloot Netflix de serie te redden voor een vierde en tevens laatste seizoen. Voor dat slotseizoen is een groter budget beschikbaar. Er komen ook nog eens meer afleveringen. Daryl Edwards, voorheen te zien als NSA-directeur Robert Vance, krijgt een vaste rol in de laatste afleveringen.

Eerste beelden Misfit: de serie

Netflix heeft de officiële teaser gelanceerd van Misfit: De serie. De Misfits zijn terug en verwachten een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun musical. Terwijl ze werken aan de liedjes en danspassen, wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd vanwege slechte cijfers. Julia (Djamila) wil de musical koste wat het kost redden. Hieronder alvast de teaser.

Jake Gyllenhaal is 911-operator in trailer The Guilty

Nog maar een paar weekjes wachten en dan gaat The Guilty in première op Netflix! Hollywood-ster Jake Gyllenhaal speelt de hoofdrol in deze thriller, die van een alarmcentralist die zélf een mysterie op moet lossen! Netflix heeft de film nu een eerste trailer gegeven.

Lees alles over The Guilty

Wat de hartaanval van Bob Odenkirk betekent voor Better Call Saul

Acteur Bob Odenkirk kreeg onlangs plotseling te maken met een hartaanval, die hij gelukkig overleefde. Wél kon hij natuurlijk eventjes niets betekenen voor de hitserie Better Call Saul, waarin hij de rol van Saul Goodman vertolkt. Inmiddels is Odenkirk echter teruggekeerd op de set!

Lees alles over Better Call Saul

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Crawl Horror 2019 6.1 2021-09-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?