Netflix Daily

Netflix Daily: Laatste trailer geliefde serie en Stranger Things als blockbuster-film

Het laatste seizoen van twee grote serie staat ons te wachten. S*x Education komt al spoedig, terwijl het op Stranger Things nog even wachten is.

Finale trailer van geliefde serie S*x Education

S*x Education is nog één keer te zien op Netflix. Het vierde seizoen zit vol persoonlijke groei, liefde, een lach en een traan, vriendschap, meer van Erics fantastische outfits, Aimee’s artistieke kunsten, Dr. Milburn pakt de draad weer op en heeft een nieuwe baas, Adam werkt op een boerderij en als klap op de vuurpijl… keert Maeve terug naar Moordale voor een echte eerste date met Otis. 21 september schijnen de afleveringen, de trailer is nu te zien.

Stranger Things wordt één grote film

Regisseur en producer Shawn Levy kan niet wachten op het vijfde seizoen van Stranger Things. Hij vergelijkt het slotseizoen het liefst met een grote film. Tegenover Gamesradar laat hij weten dat het eigenlijk één grote film gaat worden. “Die toevallig een serie wordt genoemd”

Volgende kostuumdrama op Netflix: Winter Palace

Krijg jij ook geen genoeg van kostuumdrama’s? Downton Abbey, Bridgerton, The Empress, noem ze maar op. En ze staan bijna allemaal op Netflix! De streamingdienst heeft nu goed nieuws, want er wordt nóg een kostuumdrama gemaakt: Winter Palace.

Lees alles over Winter Palace

Dit zijn de volgende drie Straw Hat Pirates in One Piece

De crew van Luffy in One Piece bestaat inmiddels uit vier leden, buiten het hoofdpersonage zelf: Roronoa Zoro, Nami, Usopp en Sanji. In de regel is een piratenbemanning echter veel groter en dat wordt die in de Netflix-serie dus ook.

Lees alles over One Piece

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Michelle Wolf: It’s Great to Be Here (1 seizoen) Stand-up 2023 2023-09-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?