Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix lanceert trailers van Unsolved Mysteries en Love & Anarchy

Netflix heeft de officiële trailers gelanceerd van twee nieuwe aankomende titels. Het gaat om het tweede seizoen van Unsolved Mysteries en om Love & Anarchy. Laatstgenoemde is een nieuwe Zweedse serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer Unsolved Mysteries seizoen 2 verschenen

Het tweede deel van Unsolved Mysteries is in aantocht op Netflix. Vanaf volgende week maandag kunnen we aan de slag met zes nieuwe afleveringen en in dat kader is alvast de officiële trailer gelanceerd. Daarin krijgen we alvast een glimp van de zaken die ons bezig gaan houden.

Netflix lanceert trailer Love & Anarchy

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe Zweedse serie Love & Anarchy. Vanaf 4 november kunnen we op Netflix aan de slag met de romantische dramaserie. In de reeks draait het om een getrouwde consulente en een jonge ICT’er. De twee geven elkaar opdrachten die maatschappelijke normen in twijfel trekken, maar hun speelse geflirt heeft onvoorziene gevolgen.

Maker spreekt ideeën uit voor Emily in Paris seizoen 2

Netflix lanceerde afgelopen week het eerste seizoen van Emily in Paris. De romantische dramaserie groeide meteen uit tot een groot succes. In tien afleveringen werden we meegenomen in de avonturen van Emily Cooper (Lily Collins). Het is afwachten of er een tweede seizoen komt, maar voor nu heeft maker Darren Star zich alvast uitgesproken over een eventueel vervolg.

Lees alles over Emily in Paris

David Fincher-film Mank komt in december op Netflix

Mank komt nog dit kalenderjaar naar Netflix. De nieuwste film van David Fincher staat namelijk gepland om in november te worden gelanceerd in een aantal bioscopen. Snel daarna is Netflix ook aan de beurt.

Lees alles over Mank

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kipo and the Age of Wonderbeasts (3 seizoenen) Kinderen 2020 8.3
Scandalous Docu 2019 6.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?