Netflix Daily

Netflix Daily: Lupin-ster Omar Sy tekent Netflix-deal, kerstspecial Robin de roodborst

Omar Sy heeft een exclusieve deal getekend met Netflix waardoor hij aan de slag gaat als producent van een aantal nieuwe films op de streamingdienst. Ondertussen is ook de trailer verschenen van de kerstspecial Robin de roodborst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lupin-ster Omar Sy tekent Netflix-deal

Netflix heeft een deal gesloten met Omar Sy. De Franse acteur schittert momenteel in de hoofdrol van Lupin, maar gaat nu ook aan de slag als producent van een aantal nieuwe films op Netflix. “Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om onze samenwerking uit te breiden en kijk uit naar de volgende stap in onze reis samen”, reageerde de acteur op het goede nieuws. Om welke films het gaat, is nog niet bekend.

Trailer kerstspecial Robin de roodborst

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Robin de Roodborst. De kerstspecial van Aardman Animation draait om Robin. Als babyvogeltje in het ei belandt zij per ongeluk op een stortplaats. Daar wordt ze grootgebracht door een liefhebbende muizenfamilie, maar als ze ouder wordt merkt ze dat ze anders is. Robin besluit aan haar familie te bewijzen dat ze echt een geweldige muis is, maar dan ontdekt ze wie ze echt is. Afkomstig van de makers van Shaun het Schaap en Wallace & Gromit.

Komt er een Chesapeake Shores-film? Maker geeft teleurstellende update

Twee jaar geleden werd bekend dat Hallmark werkt aan een spin-off film voor Chesapeake Shores. Sindsdien is het echter stil geworden rondom de film. Het was de bedoeling dat de drie O’Brien zussen een flinke reis zouden maken voor een huwelijk en de opnames hadden plaats moeten vinden in Europa, maar corona gooide roet in het eten. Uitvoerend producent Daniel Paulson geeft nu uitleg.

Lees alles over de Chesapeake Shores film

Rood of blauw? Dit betekenen de kleuren in Squid Game én het rode haar van Seong Gi-hun

Squid Game is op Netflix inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. De Koreaanse serie staat al wekenlang op de eerste plek in de Netflix top tien en je kunt geen gesprek beginnen of Squid Game komt wel ter sprake. Wat je misschien niet is opgevallen, is dat de kleuren een grote rol spelen in het eerste seizoen van Squid Game. In dit artikel legen we je uit wat alle kleuren betekenen.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Movies That Made Us (3 seizoenen) Docu 2021 7.8 2021-10-12
Modus (2 seizoenen) Thriller 2017 6.6 2021-10-12
Mighty Express (5 seizoenen) Kinderen 2021 4.9 2021-10-12
Breaking In Thriller 2018 5.5 2021-10-12
La creación de Malinche Docu 2021 2021-10-12
Convergence: Courage in a Crisis Docu 2021 2021-10-12
Bright: Samurai Soul Anime 2021 2021-10-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?