Netflix Daily

Netflix Daily: De verdwijning van een Vaticaans meisje en de moord van een bodybuilder

True-crime fans kunnen de komende weken hun hart ophalen op Netflix. Dinsdag begint het nieuwe seizoen van Unsolved Mysteries. Daarnaast worden er nog twee grote zaken los behandeld in Vatican Girl en Killer Sally.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi duikt in mysterie

Er zijn in de loop van de jaren veel mysterieuze verdwijningen geweest. Maddie McCann is vermoedelijk de meest bekende. Als je dat echter aan een Italiaan vraagt zullen ze de naam van Emanuela Orlandi noemen. In Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi wordt de gehele zaak belicht, die nog altijd niets is opgelost. Een vijftienjarig meisje verdween spoorloos. Eerst leek ze in te worden gezet om een aanslagpleger vrij te krijgen, daarna werd het stil.. heel erg stil. Op 20 oktober verschijnt de docu.

Killer Sally, een moordende bodybuilder.. maar waarom?

Op 3 november zal Killer Sally verschijnen. Eveneens een true-crime docu, maar wel met een hele andere strekking. Bodybuildster Sally McNeil had al enige naamsbekendheid verworven en was getrouwd met de eveneens bodybuildende Ray McNeil. Op 14 februari 1995 – Valentijnsdag – schoot Sally haar man dood. Ze ging negentien jaar achter de tralies en kwam recent vrij. Maar waarom besloot ze hem te vermoorden?

The Mole: Alle theorieën na 5 afleveringen; Wie is de Mol?

The Mole – oftewel Wie is De Mol? – is vijf afleveringen onderweg. Netflix heeft direct vijf episodes gedropt, aankomende vrijdag volgen er drie en volgende week vrijdag nog eens twee. Dan weten we wie de mol onder het twaalfkoppige gezelschap. Er zijn al volop theorieën en verdenkingen, we nemen ze door

Lees alles over The Mole

Originals Tips: Ondeugende geest in Halloween-film en een Spaanse thrillerserie met bekende gezichten

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over de Originals Tips

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Belascoarán, PI (1 seizoen) Crime 2022 2022-10-12
Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition Reality 2022 2022-10-12
Wild Croc Territory (1 seizoen) Reality 2022 2022-10-12
Blackout Actie 2022 2022-10-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?