Netflix Daily

Netflix Daily: Love is Blind reünie en Robbie Williams

Zondag is het zover, de reünie van het vijfde seizoen van Love is Blind. Iets later is het tijd voor Robbie Williams, die zijn levensverhaal verteld op Netflix.

Love is Blind reünie zondag te zien

Het vijfde seizoen van Love is Blind is zondag alweer voorbij. Dan is namelijk de reünie gepland. Bij het afgelopen seizoen had Netflix het idee om deze live uit te zenden, maar dat liep helemaal mis. De stream werkte niet en zodoende kwam de reünie pas later online. Nu is deze zondag 15 oktober te zien.

Robbie Williams doet zijn verhaal in november

De afgelopen week gaat het over David Beckham en zijn leven dankzij de documentairereeks op Netflix. Volgende maand is het de beurt aan andere grootheid uit Groot-Brittannië. Robbie Williams vertelt zijn verhaal vanaf zijn debuut bij Take That tot de huidige tijd. Vanaf 8 november is de vierdelige reeks te zien, de trailer is nu alvast verschenen.

Releasedata slotakkoord The Crown onthuld

The Crown keert nog één keer terug, of eigenlijk beter gezegd twee keer. Het zesde en laatste seizoen zal namelijk in twee delen op Netflix verschijnen. Over een goede maand is het al zover en nog voor de kerstdagen is het verhaal over Queen Elizabeth voorbij.

Lees alles over The Crown

Virgin River-maker deelt echte reden achter tragische verhaallijn Mel

De makers van Virgin River deden in het vijfde seizoen iets waarmee ze de harten braken van heel veel kijkers van het programma. Gehoopt werd dat Mel en Jack eindelijk ouders zouden worden van een kindje, maar het mocht niet zo zijn. In plaats daarvan kreeg Mel een miskraam en bleven zij en Jack gebroken achter. Een hartverscheurend verhaal, maar wel eentje die volgens showrunner Patrick Sean Smith nodig was. Spijt heeft hij dan ook niet van zijn keuze. Hij vertelt er uitgebreid over in een interview.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-10-12
Black Lotus Actie 2023 2023-10-12
Good Night World (1 seizoen) Anime 2023 2023-10-12
The Fall of the House of Usher (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?