Netflix Daily

Netflix Daily: Afscheid Fuller House, Alyssa wilde stoppen met The End of the F***ing World

Het afscheid van Fuller House is nabij. Daarnaast wilde Alyssa niet terugkeren voor het tweede seizoen van The End of the F***ing World en werken Zoe Saldana en Reese Witherspoon samen aan een nieuwe Netflix Original.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Emotioneel afscheid Fuller House voor Candace Cameron Bure

Candace Cameron Bure is afscheid aan het nemen van Fuller House. We kennen de releasedatum van het slotseizoen nog niet, maar het is wel duidelijk dat het laatste seizoen van de reeks in aantocht komt. In haar Instagram Stories nam ze alvast afscheid. “Het is zover. We zijn nog maar een weekje samen en dan is het afgelopen. Dat is heel, heel, heel moeilijk. (…) Huil en knuffel met ons mee, want dat is wat we nodig hebben: meer troost en meer liefde.”

Alyssa keerde bijna niet terug voor The End of the F***ing World

Jessica Barden, beter bekend als Alyssa uit The End of the F***ing World, heeft erover nagedacht om te stoppen met de serie. Ze voelde zich zo onzeker over de jonge rol die ze speelde, dat ze erover nadacht om te stoppen. “Ik was niet van plan om het te doen. Het duurde lang, echt een jaar voordat ik wist dat ik terug zou keren. Het enige wat schrijver Charlie Covell van tevoren zei, was dat ze het karakter zou laten dealen met volwassen dingen”, vertelde Barden. Dat heeft haar overgehaald om toch terug te keren.

Zoe Saldana en Reese Witherspoon werken samen aan Scratch

Zoe Saldana en Reese Witherspoon werken samen aan een gloednieuwe Netflix-serie. Het wordt een serie genaamd From Scratch, gebaseerd op het autobiografische verhaal van Tembi Locke. De serie vertelt het verhaal van een Amerikaanse vrouw die tijdens haar studie in Italië verliefd wordt op een Siciliaanse man. De twee willen in de Verenigde Staten een nieuw leven opbouwen, maar dan overlijdt de man onverwachts. Het is aan de achtergebleven vrouw om hun dochter zo goed mogelijk op te voeden.

Verwijderalarm: 30 films en series op de lijst

Er staan momenteel dertig titels in het Netflix Verwijderalarm. Half november gaan er flink wat films verdwijnen, terwijl eind van de maand er ook een aantal series uit het aanbod worden geschrapt. We nemen onder meer afscheid van een Disney-film.

Lees alles over het Verwijderalarm

Vijfde en laatste seizoen Z Nation deze maand op Netflix

Het vijfde seizoen van Z Nation zal deze maand nog op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het slotseizoen van de zombieserie op dinsdag 19 november online zal verschijnen. Daarmee hoeven we nog maar een paar dagen te wachten.

Lees alles over Z Nation

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb * Nieuw op:
Supergirl (4 seizoenen + S05E06) Actie 2019 6.4
The Lies Within (S01E08) Drama 2019
Harvey Girls Forever (3 seizoenen) Kinderen 2018
Mars (2 seizoenen) Drama 2016 7.5
Jeff Garlin: Our Man in Chicago Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?