Netflix Daily

Netflix Daily: Black Lightning krijgt spin-off, nieuwe rol Millie Bobby Brown

Black Lightning Netflix

Black Lightning kan rekenen op een spin-off. De serie van The CW krijgt in zijn vierde seizoen alvast een pilotaflevering voor de nieuwe reeks Painkiller. Daarnaast heeft Millie Bobby Brown (Eleven uit Stranger Things) een nieuwe rol te pakken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The CW werkt aan spin-off Black Lightning

The CW bereidt een nieuwe spin-off voor. Het netwerk is aan de slag gegaan met een spin-off van Black Lightning. Een pilotaflevering voor de nieuwe serie genaamd Painkiller is te zien als zevende aflevering van het vierde seizoen van de originele reeks. In de aflevering krijgt Khalil het moeilijk met de schuld van zijn moeilijke verleden uit zijn vorige leven in Freeland City. Daar was hij werkzaam als Painkiller lid. Na een poging om Painkiller achter zich te laten, verhuist Khalil om vrede te vinden. Zijn geschiedenis botst echter met een nieuw begin en hij wordt gedwongen om weer in actie te komen om gerechtigheid te brengen.

Millie Bobby Brown in nieuwe Netflix-film Damsel

Millie Bobby Brown is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-film. De actrice, bekend als Eleven uit Stranger Things, heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe fantasiefilm Damsel. Het is nog onduidelijk waar de film over gaat. Wel is duidelijk dat Juan Carlos Fresnadillo, bekend als maker van 28 Weeks Later, aan de slag gaat met de titel.

10 Kerstfilms en Kerstseries om deze winter naar uit te kijken

Kerstmis mag dan nog een goede maand weg zijn, toch warmt Netflix ons alvast op met heel wat kerstfilms en kerstseries. Zo komen we al helemaal in de feeststemming en dat wordt alleen maar beter. Daarom hebben wij 10 kerstfilms en kerstseries voor je op een rij gezet om deze winter naar uit te kijken.

Lees alles over de nieuwe kersttitels

La Casa de Papel: Staat de dood van El Professor voor de deur?

Fans van La Casa de Papel kijken al een tijdje reikhalzend uit naar de release van het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie. In de zomer van dit jaar werd duidelijk dat seizoen 5 ook meteen het slotseizoen wordt van de reeks. Daarin nemen we op misschien wel een heel verrassende manier afscheid van El Professor.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ludo Drama 2020 2020-11-12
Keizersvrouwen (1 seizoen) Drama 2019 6.0 2020-11-12
Kickboxer: Vengeance Actie 2016 4.9 2020-11-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?