Netflix Daily

Netflix Daily: That 90s Show gaat eindelijk verder en vierde film Fear Street

Het tweede seizoen van That 90s Show kan eindelijk in een stroomversnelling komen en Fear Street lijkt nu definitief verder te gaan.

That 90s Show kan eindelijk gaan draaien

Eigenlijk zouden we ons al mogen maken voor nieuwe afleveringen van That 90s Show. De sitcom werd in januari gelanceerd en zou in de zomer nieuwe afleveringen opnemen. Zo zou ook 2024 openen met Kitty en Red, maar door alle stakingen liep het anders. De opnames konden niet doorgaan en zijn nu ingepland voor vrijdag 1, 8 en 15 december. Publiek kan kaartjes kopen om de opnames bij te wonen. Daarna wordt het dus afwachten wanneer de afleveringen verschijnen.

Fear Street krijgt een vierde film

Het drieluik van Fear Street vulde in 2021 de zomer en de horrorfilms gaven volop ruimte voor meer. Al is het maar omdat R.L. Stine ontzettend veel boeken over Fear Street heeft geschreven. Scott Stuber, verantwoordelijk voor de films bij Netflix, laat in een interview met Collider weten dat er aan een vierde film wordt gewerkt. Dit zou wel een film zijn die op zichzelf staat en dus los van de trilogie.

Cast The Umbrella Academy warmt ons op: “Best is yet to come”

The Umbrella Academy is één van de meest epische series van de afgelopen jaren op Netflix. Drie reeksen zijn er geweest en de familie keert nog één keer terug voor het vierde en laatste seizoen. De cast heeft hier alvast een blik op geworpen en weet één ding zeker. Dit wordt het beste seizoen ooit!

Lees alles over The Umbrella Academy

Netflix koopt lading ‘Hallmark-achtige’ kerstfilms aan

Kerstfilm liefhebbers hoeven dit jaar toch niet in de kou te zitten op Netflix. De streamingdienst gooide de afgelopen jaren heel veel eigen films- en series onze kant op, maar ditmaal stokt de teller. Dat is nu opgelost doordat er een flinke lading kerstfilms is aankocht waar we bij kunnen gaan wegzwijmelen.

Lees alles over de kerstfilms

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Strong Girl Nam-soon (1 seizoen) Drama 2023 2023-11-12
Castaway Diva (1 seizoen) Drama 2023 2023-11-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?