Netflix Daily

Netflix Daily: Spotify krijgt Netflix-serie

Netflix heeft aangekondigd dat Spotify Untold om wordt gezet naar een Netflix-serie. Het boek vertelt het verhaal van de oprichters van de muziekdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix werkt aan serie over Spotify

Netflix heeft bekendgemaakt dat binnenkort bij de streamingdienst een miniserie verschijnt over Spotify. De muziekdienst zorgde voor een grote verschuiving in een periode waarin muziekpiraterij aan de orde van de dag was. In de unieke miniserie Spotify Untold, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sven Carlsson en Jonas Leijonhufvud, volgen we het verhaal van de jonge Zweedse tech entrepreneur Daniel Ek en zijn partner Martin Lorentzon. Per-Olav Sørensen van Quicksand en Home for Christmas is verantwoordelijk voor de regie, terwijl Berna Levin, bekend van Young Wallander, uitvoerend producent is.

How To Get Away With Murder seizoen 5 opent 2020 op Netflix

Het begint inmiddels een traditie te worden. De oliebollen en champagne zijn amper achter onze kiezen of het nieuwe seizoen van How To Get Away With Murder staat op Netflix. Voor 2020 zal dit opnieuw het geval zijn.

Lees alles over How To Get Away With Murder

Geroemde serie Titans in januari terug met tweede seizoen

Robin zal opnieuw in actie komen met zijn groep superhelden in het tweede seizoen van Titans. De eerste episodes werden erg goed ontvangen en het tweede bedrijf liet dan ook niet lang op zich wachten. Op 10 januari wordt het gehele tweede seizoen toegevoegd aan Netflix.

Lees alles over Titans

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (5 seizoenen + S06E09) Actie 2019 8.1
Riverdale (3 seizoenen + S04E09) Drama 2019 7.4
Jack Whitehall: Christmas with my Father Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?