Netflix Daily

Netflix Daily: Ferry en Peter aan de leugendetector, cast live-action serie One Piece bekend

Frank Lammers (Ferry) en Tom Waes (Peter) zijn momenteel te zien in het derde seizoen van Undercover. De twee zijn voor een YouTube-video aan een leugendetector gehangen. Ondertussen is de cast bekendgemaakt van de live-action serie van One Piece.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Frank Lammers en Tom Waes aan de leugendetector

Frank Lammers en Tom Waes zijn een leugentest aangegaan. In Undercover zagen we al dat Peter onderworpen werd aan een ware leugentest en nu gaan ze voor een YouTube-video samen de beleving aan. Hieronder zie je een video van hoe Frank Lammers en Tom Waes het ervan afbrengen.

Cast live-action serie One Piece bekendgemaakt

Netflix gaat een live action serie maken van One Piece. Voor de live action serie is nu de cast bekendgemaakt. De rol van Monkey D. Luffy gaat vertolkt worden door Iñaki Godoy. Emily Rudd is Nami, Roronoa Zoro is Mackenyu, Taz Skyler is Sanji en Jacob Gibson is Usopp. Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend.

Nog meer Undercover? Check de boeken én het Undercover-spel

Kun jij niet genoeg krijgen van Undercover? Het derde seizoen is wederom genieten op Netflix en daarnaast is er nog veel meer van de succesvolle serie rondom Bob en Ferry. Want er zijn in de afgelopen jaren namelijk ook boeken en een heus spel verschenen.

Lees alles over Undercover

De 25 beste kerstfilms op Netflix

De beste kerstfilms op Netflix. In december is het tenslotte verplichte kost: kerstfilms kijken! Netflix brengt inmiddels jaarlijks diverse nieuwe kerstkrakers, gecombineerd met echte klassiekers. Dat is dan ook een mooie aanleiding om de leukste kerstfilms op Netflix eens op een rij te zetten.

Lees alles over de beste kerstfilms

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (2 seizoenen + S03E04) Crime 2021 8.0 2021-12-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?