Netflix Daily

Netflix Daily: Verhaal musicalaflevering Lucifer bekend, KJ Apa (Riverdale) in musicalfilm

Het verhaal voor de musicalaflevering van Lucifer is bekend. Het wordt een bloederig thema. Daarnaast heeft Riverdale-ster KJ Apa een hoofdrol te pakken in een musicalfilm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

‘Bloederige’ musical aflevering in Lucifer seizoen 5

Het vijfde seizoen van Lucifer krijgt opnieuw een musicalaflevering. De tiende aflevering van het seizoen heet ‘Bloody Celestial Karaoke Jam’. In de aflevering zitten verschillende musical nummers. “We wilden echt een gegrond verhaal waarop ze konden dansen en niet alleen: ‘Oh, dit gaat de aflevering zijn waar iedereen zingt en danst’. Het is een spelletje Tetris geweest, maar het is super leuk. Het wordt geweldig. Het zal voor mij zo’n bucketlist ding zijn”, vertelde showrunner Ildy Modrovich.

KJ Apa uit Riverdale in musicalfilm

KJ Apa heeft een nieuwe rol te pakken in een musical. De acteur zien we wekelijks in Riverdale als Archie, maar heeft nu ook een nieuwe rol te pakken. Vanaf de lente kunnen we KJ Apa zien in de film I Still Believe. We volgen het leven van zanger Jeremy Camp.

Oscar-nominaties The Irishman, Marriage Story, The Two Popes en Klaus

De Netflix-films zijn goed vertegenwoordigd bij de Oscar-nominaties. Vorig jaar won Roma de Oscar voor beste film. Ditmaal gaan er wederom twee Netflix-films op voor de hoofdprijs, al zijn The Irishman en Marriage Story op voorhand geen favoriet. In totaal heeft Netflix 24 nominaties ontvangen.

Lees alles over Oscar-nominaties

Fargo seizoen 4 start in april; trailer gelanceerd met Chris Rock

Het vierde seizoen van Fargo staat eindelijk voor de deur, want de startdatum van de anthologieserie is bekendgemaakt door FX. Vanaf april gaat de reeks weer van start in de Verenigde Staten, nu is het nog de vraag wanneer Netflix in Nederland aan de beurt is.

Lees alles over Fargo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Healing Power of Dude (1 seizoen) Drama 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?