Netflix Daily

Netflix Daily: Italiaanse romantische dramafilm, Luke Cage-ster in The Gray Man?

Netflix heeft een nieuwe romantische dramafilm aangekondigd. Het gaat om een film van Italiaanse bodem genaamd The Last Paradiso. Ondertussen gaan we in de nieuwe Netflix-film The Gray Man mogelijk ook een Luke Cage-bekende zien.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Italiaanse romantische dramafilm aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe Italiaanse romantische dramafilm aangekondigd. Het gaat om The Last Paradiso, ook wel bekend als L’ Ultimo Paradiso. De film komt op 5 februari naar Netflix en neemt ons mee naar 1950. Daar volgen we een boer die de leefsituatie van arbeiders wil verbeteren. Ondertussen valt hij voor de dochter van een landeigenaar en stort zijn droom is.

Luke Cage-ster mogelijk in nieuwe film The Gray Man

Alfre Woodard krijgt misschien wel een rol in The Gray Man. De ster uit Luke Cage lijkt een rol te pakken te hebben in de thriller van Ryan Gosling. Voor Woodard zou de rol van Maurice Cahill klaar liggen. Dat is een oude vriend van Gentry. Opmerkelijk genoeg liepen de opnames van de film recent vertraging op vanwege de coronapandemie.

Homeland seizoen 8 komende maand op Netflix

Een hele grote verrassing voor Homeland-fans. Het slotseizoen van de hitserie komt namelijk volgende maand naar Netflix. En dat is toch wel een zeer verrassende wending, nadat de serie met Carrie Mathison in de hoofdrol op 1 januari namelijk opeens was verdwenen van de streamingdienst.

Lees alles over Homeland

Master of None keert na vier jaar terug met derde seizoen

Na een onderbreking van liefst vier jaar komt er een derde seizoen van Master of None. De komedieserie met Aziz Ansari werd jubelend ontvangen en ontving heel wat prijzen. De makers wilden echter in alle rust werken aan een vervolg en tegelijkertijd kwam Ansari ook onder vuur te liggen.

Lees alles over Master of None

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer (1 seizoen) Docu 2021 2021-01-13
The Big Trip Kinderen 2019 5.1 2021-01-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?