Netflix Daily

Netflix Daily: Regels Too Hot To Handle veranderd, martial arts-film The Raid vernieuwd

De regels van Too Hot To Handle zijn veranderd voor het derde seizoen van de serie. Het prijzengeld is verdubbeld en ook de boetes zijn verdubbeld. Ondertussen is duidelijk geworden dat er ook een remake komt van martial arts-films The Raid.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Regels bij Too Hot To Handle veranderd

De regels voor het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle zijn veranderd. Het prijzengeld is namelijk verdubbeld van 100.000 dollar naar 200.000 dollar. Dat is niet het enige wat er verandert, want ook de boetes zijn verdubbeld. Het wordt dan ook spannend om te zien wat de winnaar uiteindelijk zal overhouden aan Too Hot To Handle seizoen 3.

Netflix aan de slag met remake van martial arts-film The Raid

Netflix gaat aan de slag met een remake van martial arts-film The Raid. Voor de remake heeft Netflix de Britse regisseur Gareth Evans ingevlogen. Hij was eerder verantwoordelijk voor de originele versie en zal ook een bijdrage leveren aan het vervolg. De nieuwe film zal zich afspelen in Philadelphia. Een releasedatum is nog niet bekend.

Makers Don’t F**k with Cats komen met Netflix-docu The Tinder Swindler

Vers van de pers: de makers van het razend populaire Don’t F**k with Cats komen binnenkort met een nieuwe truecrime-documentairefilm, genaamd The Tinder Swindler! De Netflix-release vindt al op 2 februari plaats.

Lees alles over Tinder Swindler

Film Nederlandse LHBTIQ+ ANNE+ binnenkort op Netflix

Op 11 februari aanstaande is het zover, dan geeft Netflix de Nederlandse film ANNE+ een heus wereldpodium! Deze film is een vervolg op de succesvolle serie en vertelt het verhaal van het personage Anne (Hanna van Vliet), een lesbische twintiger in Amsterdam die zich op herkenbare wijze door grote levensvragen en liefdesperikelen worstelt.

Lees alles over Anne+

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Journalist (1 seizoen) Thriller 2022 2022-01-13
Penyalin Cahaya Drama 2021 2022-01-13
Brazen Drama 2022 2022-01-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?