Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Queer Eye + nieuwe Duitse en Noorse series

Queer Eye seizoen 3 netflix

De releasedatum van Queer Eye seizoen 3 is bekendgemaakt. Daarnaast heeft Netflix nieuwe Duitse en Noorse series aangekondigd. Ook is een trailer verschenen van Chef’s Tabel seizoen 6.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum Queer Eye seizoen 3

De releasedatum van Queer Eye seizoen 3 is bekend gemaakt. De Fab Five keert op 15 maart terug voor alweer zijn derde seizoen van de remake van de succesvolle Bravo-show. In Queer Eye gaan de vijf homoseksuele experts aan de slag om het leven van iemand een makeover te geven, gefocust op de kledingkast, voeding, lifestyle, interieur en kapsel.

Nieuwe Duitse en Noorse series aangekondigd

Netflix heeft tijdens de Berlin Film Festival’s Drama Series Days een aantal nieuwe projecten bekendgemaakt. De streamingdienst werkt aan verschillende nieuwe series. Als eerst wordt door Christian Ditter gewerkt aan Biohackers, een thriller overeen medische student die moet bepalen waar ze staat als nieuwe technologie in verkeerde handen valt. Daarnaast is de Noorse horror anthologie-serie Bloodride aangekondigd van Kjetil Indregard (Maniac). Tot slot werkt Anna Winger, bekend van Deutschland 83, aan Unorthodox. De serie gaat over een jonge vrouw die haar ultra-orthodoxe leven in New York achter zich laat om in Berlijn opnieuw te beginnen.

Afleveringen Lucifer seizoen 4 langer dan voorheen

De afleveringen van Lucifer seizoen 4 worden zeer waarschijnlijk langer dan we de laatste seizoenen gewend waren. Joe Henderson, de showrunner van de serie, gaf via Twitter toe dat in ieder geval één van de afleveringen een langere speelduur heeft. Ook de andere afleveringen lijken langer te zijn.

Lees alles over Lucifer seizoen 4

Makers Russian Doll pitchen drie seizoenen bij Netflix

Russian Doll is een groot succes op Netflix en dus wordt er een massaal gevraagd om een vervolg. Goed nieuws, want het is altijd de bedoeling geweest om meerdere seizoenen te maken. “We hebben Russian Doll bij Netflix gepitcht als een serie van drie seizoenen. En sinds dat moment zijn er nog zoveel gedachtes bijgekomen om het verhaal verder te vormen”, vertelde Natasha Lyonne, één van de makers.

Lees alles over toekomst Russian Doll

Trailer Chef’s Table seizoen 6

Het zesde seizoen van Chef’s Table is in aantocht op Netflix. Seizoen 6 van de met een Emmy genomineerde serie over innovatieve gerechten en verleidelijke desserts wordt op 22 februari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Nu is alvast een trailer verschenen.

Het nieuwe aanbod van het gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
RuPaul’s Drag Race (10 seizoenen) Reality 2018 8.4
De kleine prins Familie 2016 7.7
Tracers Actie 2015 5.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren