Netflix Daily

Netflix Daily: Geen gratis proefperiode meer op Netflix, aanklacht tegen Netflix

Netflix is gestopt met de gratis proefperiode die het normaal gaf aan nieuwe abonnees. Daarnaast loopt er een aanklacht tegen Netflix omtrent Black Mirror: Bandersnatch.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix staakt gratis proefperiode voor nieuwe abonnees

Netflix geeft nieuwe abonnees van de streamingdienst niet langer een gratis proefperiode in Nederland. Nieuwe klanten die een abonnement afsluiten moeten vanaf nu direct gaan betalen. Abonnementen beginnen bij Netflix bij een bedrag van 7,99 euro per maand.

Netflix moet mogelijk schadevergoeding van 23 miljoen euro betalen

Netflix moet mogelijk een schadevergoeding betalen aan Chooseco LLC. De uitgeverij van kinderboeken is naar de rechtbank gestapt naar aanleiding van de release van Black Mirror: Bandersnatch. Het concept zou gebaseerd zijn op ‘kies je eigen avontuur’-boeken.

“Netflix heeft ons benaderd voor de rechten. Maar toen ze die niet konden krijgen hebben ze ‘Bandersnatch’ uitgebracht, een goedkopere kopie.” Netflix probeert de rechtszaak nietig te verklaren, maar dat is tot op heden nog niet gelukt. Gevreesd moet nu dan ook worden voor het betalen van een schadevergoeding van 23 miljoen euro.

Netflix koopt rechten films Telfaz 11 Studios

Netflix heeft de rechten aangekocht van zes korte films van Telfaz11 Studios. De films zijn binnenkort te bekijken in 190 verschillende landen, beginnend op donderdag 27 februari. De films worden uitgebracht onder de naam Six Windows in the Desert. en geven een kijk op thema’s die de maatschappij momenteel bezighouden.

After Life seizoen 2 met Ricky Gervais komt in april

Het tweede seizoen van After Life komt in april naar Netflix. De tragikomische serie van Ricky Gervais kende een fabelachtige start, waardoor de verwachtingen voor het tweede seizoen hoog zijn. Op vrijdag 24 april zullen de zes nieuwe afleveringen verschijnen.

Lees alles over After Life

The Protector seizoen 3 heeft releasedatum en trailer

Het derde seizoen van The Protector is aangekondigd door Netflix. De actieserie uit Turkije heeft een klein jaar moeten wachten op het vervolg, maar op vrijdag 6 maart is het raak met nieuwe episodes.

Lees alles over The Protector

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E13) Drama 2019 7.4
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E04) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E11) Actie 2019 8.1
Narcos: Mexico (2 seizoenen) Drama 2018
Love Is Blind (S01E05) Reality 2020
Dragon Quest Your Story Anime 2019 4.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?