Netflix Daily

Netflix Daily: Cheer-ster bekent zedendelicten, nieuwe beelden Russian Doll seizoen 2

Jerry Harris, bekend van zijn deelname aan Cheer, hangt een forse gevangenisstraf boven het hoofd. Hij heeft namelijk schuld bekend aan zedendelicten met minderjarige jongens. Ondertussen zijn er nieuwe beelden verschenen van Russian Doll seizoen 2. Een releasedatum van het tweede seizoen is nog niet bekendgemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cheer-ster bekent zedendelicten

Een van de sterren van Cheer heeft schuld bekend aan zedendelicten met minderjarige jongens. De 22-jarige cheerleader Jerry Harris heeft toegegeven dat hij kinderporno heeft ontvangen. Ook heeft hij geprobeerd om af te spreken met een 15-jarige voor ‘ongeoorloofd seksueel gedrag’. Jerry werd anderhalf jaar geleden gearresteerd en zit sindsdien vast. Jerry riskeert een gevangenisstraf tot maximaal vijftig jaar. Zijn advocaat vertelde: “Zijn verhaal kan alleen worden begrepen in het licht van zijn jeugd, die gekenmerkt werd door extreme armoede en seksueel misbruik.”

Nieuwe beelden Russian Doll seizoen 2

Netflix heeft de eerste foto’s gelanceerd van het tweede seizoen van Russian Doll. De foto’s tonen zowel nieuwe als terugkerende karakters. Door de pandemie hebben fans lang moeten wachten op het tweede seizoen van Russian Doll. De opnames konden pas in maart 2021 van start gaan. Nu is het wachten op de releasedatum van seizoen 2. Hieronder bekijk je alvast de foto’s.

Better Call Saul seizoen 6 heeft een releasedatum te pakken

Het zesde seizoen van Better Call Saul komt dit voorjaar eindelijk online. De prequel van Breaking Bad kampte met flinke problemen door de pandemie én de hartaanval tijdens de opnames van hoofdrolspeler Bob Odenkirk. Nu zijn de opnames eindelijk afgerond.

Lees alles over Better Call Saul

Verwijderalarm: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist vertrekken

Een grote klap, want de Marvel-series op Netflix verdwijnen. Met The Defenders had Netflix een eigen Marvel-reeks, maar sinds de lancering van Disney+ wordt hieraan getrokken. Nu is het moment daar. Op 1 maart zullen alle series wereldwijd van Netflix verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?