Netflix Daily

Netflix Daily: SCOOP over Prince Andrew en kijkje bij Outlander

Het interview van Prince Andrew heeft heel wat losgemaakt, rondom dit interview wordt nu een film gemaakt: SCOOP. De sterren van Outlander nemen ons mee voor een kijkje achter de schermen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

SCOOP: Film over interview van Prince Andrew

Er zijn interviews die zo’n onverwachte wending nemen dat het voor eeuwig op je netvlies blijft hangen. Bijvoorbeeld het interview van Richard Nixon en interview David Frost, het werd de basis voor de film Frost/Nixon. Recenter is het interview van de BBC met Prince Andrew. Netflix zal hiervan nu ook een film maken onder de titel SCOOP, geproduceerd door Peter Moffat (Sherlock). Nu zijn er vier castleden bekendgemaakt en niet de minste. Rufus Sewell is vastgelegd als Prince Andrew. Gillian Anderson, Keeley Hawes en Billie Piper zullen de andere hoofdrollen vertolken.

Sterren van Outlander nemen ons mee achter de schermen

Deze zomer zal het zevende seizoen van Outlander worden gelanceerd. De opnames zijn nog gaande en daarom nemen Richard Rankin, Sophie Skelton en Sam Heughan ons mee achter de schermen. Hoe zien de sets eruit en hoe gaat alles eraan toe?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Outlander (@outlander_starz)

Luther: The Fallen Sun trailer: Gevallen agent jaagt op seriemoordenaar

Luther: The Fallen Sun staat over een maand op Netflix en we hebben nu een mooi kijkje gekregen wat we kunnen verwachten. Vijf seizoenen speelde Idris Elba de agent DC John Luther, waarna de serie tot een einde kwam. Nu is de Britse reeks dus terug met een film. En daarin wacht hem een zware taak.

Lees alles over Luther

Dit zijn de nieuwe personages uit The Umbrella Academy seizoen 4

The Umbrella Academy krijgt een vierde en laatste seizoen. Er is nogal wat gebeurd in het verhaal van deze Netflix-serie en er zullen hoogstwaarschijnlijk nog wel wat gebeurtenissen volgen. Wat zeker is, is dat er ook in seizoen 4 nieuwe personages geïntroduceerd zullen worden.

Lees alles over The Umbrella Academy

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vinland Saga (2 seizoenen) Anime 2023 8.8 2023-02-13
Trolley (1 seizoen) Drama 2022 8.2 2023-02-13
Squared Love All Over Again Romance 2023 2023-02-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?