Netflix Daily

Netflix Daily: Hogere prijzen, win-actie Riverdale-boek

Netflix test nieuwe, hogere abonnementsprijzen, Anne With An E seizoen 3 in productie en een nieuwe showrunner voor het zesde seizoen van The Flash. Daarnaast kun je een boek van Riverdale winnen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix test nieuwe prijzen

Netflix probeert door middel van een onderzoek momenteel uit te zoeken hoeveel geld leden bereid zijn om te betalen voor hun dienst. Zo verschilt de prijs voor abonnementen momenteel per browser. Zo staat bij het premium-abonnement voor nieuwe leden momenteel een prijs van 16,99 of soms zelfs wel 17,99 euro. Mochten nieuwe leden nu een abonnement afsluiten, zien ze echter alsnog de prijs van 13,99. Met het onderzoek wil Netflix kijken of mensen de dienst blijven gebruiken als de prijs omhoog gaat.

Prequel-boek Riverdale winnen

Op vrijdag verschijnt het boek Riverdale – Hoe het allemaal begon. Daarin komen we meer te weten over het verleden van Archie, Jughead, Veronica en Betty. Riverdaleserie.nl mag 3 exemplaren weggeven van het boek door middel van een prijsvraag.

Lees alles over de prijsvraag

Productie Anne With An E seizoen 3 van start

De productie van het derde seizoen van Anne With An E is van start gegaan. In augustus 2018 werd al duidelijk dat Netflix en CBC een derde seizoen zouden bestellen. Het is nog onduidelijk wanneer we het derde seizoen van Anne With An E op Netflix mogen verwachten.

Nieuwe showrunner voor The Flash seizoen 6

Er gaat iets veranderen in The Flash. Voor het zesde seizoen is gekozen voor een nieuwe showrunner. Todd Helbing trekt zich aan het eind van het vijfde seizoen terug. Eric Wallace, die eerder al werkzaam was als uitvoerend producent, neemt het stokje van Helbing als showrunner over.

Nieuwe supernatural thriller-serie op komst

Netflix werkt aan een nieuwe supernatural thriller-serie. De serie heet Spectros en is geschreven en geregisseerd door Douglas Petrie (bekend van onder meer Buffy The Vampire Slayer). De serie gaat over vijf kinderen die ontdekken dat iemand de doden terug tot leven brengt om wraak te kunnen nemen op fouten uit het verleden. Het eerste seizoen telt acht afleveringen en wordt in 2020 verwacht.

Jane The Virgin seizoen 4 in april

Het vierde seizoen van Jane The Virgin is vanaf april te bekijken bij Netflix. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt nu de uitzendingen van het vijfde seizoen van de serie bijna van start gaan in de Verenigde Staten.

Lees alles over Jane the Virgin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Triple Frontier Actie 2019 8.8
The Hundred-Foot Journey Komedie 2014 7.3
And So It Goes Komedie 2014 5.8
King Arthur: Legend of the Sword Actie 2017 6.8
LEGO DC Super Hero Girls: Brain Drain Kinderen 2017 5.3

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?