Netflix Daily

Netflix Daily: Zack Snyder’s Army of the Dead trailer, Peaky Blinders-actrice bevallen

De officiële trailer van Zack Snyder’s Army of the Dead is verschenen. De film vertelt het verhaal van een overval tijdens een zombie apocalypse. Daarnaast is Peaky Blinders-actrice Sophie Rundle voor het eerst moeder geworden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zack Snyder’s Army of the Dead krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Zack Snyder’s Army of the Dead. De film vertelt het verhaal van een overval tijdens een zombie apocalypse. Vanaf 21 mei is Army of the Dead te bekijken op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de officiële beelden. Rollen zijn er voor Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone en Garret Dillahunt.

Actrice Peaky Blinders bevallen van een zoontje

Sophie Rundle zit momenteel op een roze wolk. De actrice, bekend van haar rol in Peaky Blinders, is voor het eerst moeder geworden. Matt Stokoe, bekend van Bodyguard, is de vader. Op Instagram deelde de actrice een foto. “Onze kleine jongen is tijdens het Paasweekend veilig en gelukkig ter wereld gekomen”, schreef ze erbij. “Hij heeft de hele wereld op zijn kop gezet.”

The Empress over Die Kaiserin Sisi aangekondigd door Netflix

Netflix heeft een nieuwe Duitse serie aangekondigd waarin het draait om Sisi, de voormalig keizerin van Wenen. Naar verwachting kunnen we vanaf begin 2022 aan de slag met The Empress. De afgelopen periode is al het één en ander bekend geworden over de Duitse Netflix Original.

Lees alles over The Empress

Bridgerton vernieuwd voor nog twee extra seizoenen

Goed nieuws voor de fans van Bridgerton. Het eerste seizoen van de serie werd binnen no time een groot succes en achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een vervolg. Nu blijkt dat er ook al een derde en zelfs vierde seizoen is besteld.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mighty Express (3 seizoenen) Kinderen 2021 2021-04-13
My Love: Six Stories of True Love (1 seizoen) Docu 2021 2021-04-13
Atomic Blonde Actie 2017 6.7 2021-04-13
Uppena Actie 2021 6.8 2021-04-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?