Netflix Daily

Netflix Daily: Ginny and Georgia terug in toplijsten door TikTok-viral, Jessica Alba in Netflix-serie

Ginny and Georgia is verrassend terug in de toplijst van Netflix. Dat heeft alles te maken met filmpjes die momenteel viraal gaan op TikTok. Ondertussen blijkt Jessica Alba een nieuwe rol te pakken in Confessies on the 7:45.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Ginny and Georgia terug in toplijsten door TikTok-viral

Ginny and Georgia is verrassend terug in de toplijst van Netflix. Dat heeft alles te maken met een TikTok-viral. Op TikTok krijgen de filmpjes zoveel views dat de serie in Scandinavië, Engeland, Ierland en zelfs Australië plotseling weer terug te vinden is in de top tien. Het ziet ernaar uit dat de TikTok-filmpjes ervoor zorgen dat mensen de serie massaal (her)bekijken.

@queenliests #ginnyandgeorgia #fyp #ginnyandgeorgiaedit #foryou ♬ original sound – queenliests

Jessica Alba in nieuwe Netflix-serie Confessions on the 7:45

Jessica Alba heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. Binnenkort is ze te zien in de Netflix-serie Confessions on the 7:45. Alba was eerder al te zien in Sin City en Fantastic Four. Confessions on the 7:45 volgt een werkende moeder die een vreemdeling ontmoet in de trein. Hij zet haar leven op zijn kop. Uiteindelijk vraagt ze zich af of ze de mensen om zich heen wel echt zo goed kent als ze altijd gedacht heeft.

Workin’ Moms seizoen 6 komende maand al op Netflix

Workin’ Moms gaat alweer bijna verder op Netflix. Het zesde seizoen komt namelijk sneller dan verwacht naar de streamingdienst. Momenteel lopen de afleveringen in Canada en volgende maand is het al raak op Netflix in Nederland. En er komt ook een zevende seizoen!

Lees alles over Workin’ Moms

Nieuw beoordelingssysteem op Netflix met dubbele duimpjes

Vind je een film of serie leuk… óf vind je het echt fantastisch? Een duidelijk onderscheid kon je niet maken wanneer je op Netflix een titel beoordeelde. Daar komt nu verandering in, want Netflix introduceert een nieuw beoordelingssysteem. Met dubbele duimpjes!

Lees alles over het nieuwe beoordelingssysteem

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Ultimatum: Marry or Move On (1 seizoen) Reality 2022 5.3 2022-04-13
Casi Feliz (2 seizoenen) Komedie 2020 2022-04-13
Our Great National Parks (1 seizoen) Docu 2022 2022-04-13
A Sogra Que Te Pariu (1 seizoen) Komedie 2022 2022-04-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?