Netflix Daily

Netflix Daily: Speciaal afscheid Perry in Riverdale, Queer Eye naar Japan

Fred Andrews Riverdale Luke Perry

Luke Perry krijgt een speciaal afscheid in Riverdale. Aan het begin van het vierde seizoen staat het afscheid gepland. Bobby Berk heeft zich uitgelaten over het nieuwste seizoen van Queer Eye.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Luke Perry krijgt speciaal afscheid in Riverdale

Luke Perry krijgt een speciaal afscheid in Riverdale. Roberto Aguirre-Sacasa heeft bekendgemaakt dat de makers even tijd nodig hadden om Perry een waardig afscheid te kunnen geven. Dat gebeurt aan het begin van het vierde seizoen.

Lees meer over Luke Perry

Queer Eye in Japan wordt speciaal

Queer Eye heeft al drie seizoenen op Netflix en inmiddels zijn ook de eerste vier afleveringen in Japan opgenomen. Volgens Bobby Berk mogen we heel wat verwachten van dat nieuwe seizoen. “De eerste aflevering die jullie gaan zien, kan wel eens mijn favoriete aflevering ooit zijn.” Daarin gaan we volgens Berk twee beste vrienden zien die elkaar nog nooit geknuffeld hebben en voor wie een wereld open gaat als ze dat wel doen.

‘Datum The Witcher gelekt’

Het is nog een gerucht, maar het ziet ernaar uit dat de releasedatum van The Witcher is uitgelekt. Recapped, een bron die goed geïnformeerd is rond de serie, meldt dat we de serie vanaf 20 december op Netflix kunnen verwachten. Eerder wel al duidelijk dat The Witcher in het vierde kwartaal van 2019 zou komen.

Derde seizoen van Slasher komt in mei op Netflix

Het derde seizoen van Slasher wordt later deze maand op Netflix verwacht. Op 23 mei kunnen we aan de slag met de nieuwe afleveringen van de anthologie-serie uit Canada. In seizoen 3 draait het om The Druid.

Lees meer over Slasher

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E02) Sci-Fi 2018 7.8
Malibu Rescue Komedie 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag