Netflix Daily

Netflix Daily: Unbreakable Kimmy Schmidt finale uitgesteld, Witherspoon in romantische films

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 Netflix

De release van de finale van Unbreakable Kimmy Schmidt is uitgesteld. De interactieve film zou op dinsdag worden toegevoegd aan het aanbod, maar dat is niet gebeurd. Netflix heeft uitleg gegeven. Daarnaast is bekend geworden dat Reese Witherspoon in twee nieuwe romantische films van Netflix gaat spelen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Finale Unbreakable Kimmy Schmidt uitgesteld

Netflix kondigde eerder aan dat we vanaf 12 mei aan de slag konden met de finale van Unbreakable Kimmy Schmidt. Die releasedatum is echter niet gehaald. Alhoewel de interactieve film wel in andere landen te bekijken is, kunnen we op Netflix in Nederland nog niet met de film aan de slag. Netflix heeft inmiddels laten weten dat dat alles te maken heeft met het feit dat de stemacteurs vanwege de coronacrisis niet aan de slag konden.

Netflix bestelt twee nieuwe romantische films met Reese Witherspoon

Reese Witherspoon gaat de hoofdrol spelen in twee nieuwe romantische films van Netflix. Volgens Deadline gaat het om Your Place Or Mine en The Cactus. In de eerste film draait het om twee vrienden die van levens wisselen, terwijl in de tweede film een 45-jarige vrouw central staat die onverwacht zwanger is. Het is nog onduidelijk wanneer de films naar Netflix komen. Wel is al duidelijk dat Witherspoon naast acteren ook gaat produceren.

Knightfall na twee seizoenen gecanceld

De serie Knightfall zal niet terugkeren voor een derde seizoen. History Channel heeft namelijk besloten om een punt te zetten achter deze historische reeks. In de serie was een rol weggelegd voor onder meer Mark Hamill (Luke Skywalker).

Lees alles over Knightfall

The Woods derde Harlan Coben-serie na Safe en Stranger

The Woods van schrijver Harlan Coben is verfilmd voor een nieuwe serie op Netflix. De streamingsdienst heeft de filmrechten van liefst veertien verhalen van Coben en de derde daarvan zal The Woods zijn. Het concept wijkt wel wat af van Safe en The Stranger.

Lees alles over The Woods

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Wrong Missy Komedie 2020
Trouble Familie 2019 6.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren