Netflix Daily

Netflix Daily: Liedjes uit musicalaflevering Lucifer bekend, Noa Lang in Ferry

De liedjes uit de musicalaflevering van Lucifer zijn bekend. De serie bereidt zich voor op alweer het tweede deel van seizoen 5. Ondertussen kunnen we sinds vandaag aan de slag met de nieuwe Nederlandse film Ferry. Daarin blijkt ook Noa Lang een rol te hebben.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Liedjes uit musicalaflevering Lucifer bekend

Het tweede gedeelte van seizoen 5 van Lucifer brengt ook een musicalaflevering met zich mee. Inmiddels is duidelijk welke liedjes te horen zijn in de speciale aflevering. Met onder meer Every Breath You Take en Hell. De aflevering draagt de naam Bloody Celestial Karaoke Jam.

Noa Lang heeft rol in Netflix-film Ferry

De Netflix Original Film Ferry brengt een oude bekende met zich mee. Noa Lang, tegenwoordig speler van Club Brugge, blijkt een kleine rol te hebben in de film. Ferry richt zich in de film tenslotte op een andere carrière, namelijk die van makelaar. Maar komt Noa Lang daar wel goed vanaf?

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 19

Zoals het superhelden betaamd zijn ze gelijk opgerukt naar de eerste plaats. Shadow and Bone is verstoten en zelfs gelijk gezakt naar de derde plaats. El Inocente wist namelijk het zilver vast te houden, de nieuwe eerste stek is voor de verrassende reeks Jupiter’s Legacy.

Lees alles over de meest populaire titels

Frank Lammers: “Ferry is het goed en kwaad in één”

Vrijdag verschijnt de langverwachte film Ferry. De prequel van Undercover laat zien hoe Ferry en Daniëlle elkaar hebben leren kennen. En hoe Ferry de grote drugsbaron werd in Brabant, terwijl hij daarvoor actief was in Amsterdam. In aanloop naar de première spraken de twee hoofdrolspelers uitgebreid met de pers.

Lees alles over Ferry

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (6 seizoenen + S07E09) Actie 2021 8.1 2021-05-13
Castlevania (4 seizoenen) Anime 2017 8.0 2021-05-13
Supergirl (5 seizoenen + S06E07) Actie 2021 6.4 2021-05-13
Roxanne Lowit Magic Moments Docu 2016 2021-05-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?