Netflix Daily

Netflix Daily: Orphan Black keert terug, opnames Umbrella Academy S02 gestart

Orphan Black seizoen 5 Netflix

Het verhaal van Orphan Black gaat toch verder, maar dan wel op een andere manier. De opnames van het tweede seizoen van The Umbrella Academy zijn gestart en Daniel Radcliffe speelt in Unbreakable Kimmy Schmidt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Orphan Black terug als luisterboek

Orphan Black kwam na vijf seizoenen en vijftig afleveringen tot zijn eind. Nu keert de serie echter toch terug. Het verhaal van de clones gaat verder in een luisterboek dat uit tien delen gaat bestaan. De stemmen zijn ingesproken door Tatiana Maslany. Het luisterboek speelt zich acht jaar na de seizoensfinale af en luisterboek heet Orphan Black: The Next Chapter.

Opnames The Umbrella Academy seizoen 2 begonnen

Na het succes van het eerste seizoen heeft Netflix een tweede seizoen besteld van The Umbrella Academy. De opnames van dat tweede seizoen zijn inmiddels van start gegaan. Het is Aidan Gallagher, de acteur die Number Five speelt, die via Instagram heeft laten weten dat de opnames zijn begonnen. Net als het eerste seizoen bestaat seizoen 2 opnieuw uit tien afleveringen.

Daniel Radcliffe heeft rol in slotfilm Unbreakable Kimmy Schmidt

Daniel Radcliffe die we allemaal leerden kennen als Harry Potter krijgt een rol in de slotfilm van Unbreakable Kimmy Schmidt. De serie wordt afgesloten door middel van een film waarin RAdcliffe de rol van Frederick speelt. De film wordt interactief waardoor kijkers zelf het verloop kunnen bepalen.

Opnames White Lines van maker La Casa de Papel van start

De opnames van White Lines zijn gestart. Het nieuwe project van Alex Pina, de bedenker van La Casa de Papel, is zijn eerste draaidag gestart op Ibiza. De opnames duren nog tot oktober. Wanneer de spannende thrillerserie op Netflix verschijnt, is nog afwachten.

Lees: Alles over White Lines

Deze films en series komen in tweede helft juni op Netflix

Netflix gaat in de komende weken zijn aanbod nog flink uitbreiden met een aantal nieuwe titels. Tot die lijst horen onder meer alle seizoenen van Glee, een tweede seizoen van Dark en de spin-off van The Missing. Wij hebben een compleet overzicht gemaakt van wat ons nog te wachten staat.

Lees: Alles over nieuwe titels in juni

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Kakegurui (2 seizoenen) Thriller 2018 6.4
JINN (1 seizoen) Thriller 2019
Annabelle: Creation Horror 2017 6.5
Savage Raghda Komedie 2018
Flimflam Komedie 2016
Convict Drama 2014
The Right One Drama 2011
The Ant’s Scream Komedie 2010
The Cell Actie 2017

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van donderdag