Netflix Daily

Netflix Daily: Never Have I Ever heeft releasedatum, productie After Life afgerond

Het tweede seizoen van Never Have I Ever heeft een releasedatum te pakken op Netflix. Vanaf juli kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen. Ondertussen is de productie van After Life afgerond.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Never Have I Ever seizoen 2 heeft releasedatum

Never Have I Ever keert in juli terug voor gloednieuwe afleveringen. Netflix heeft door middel van een video bekendgemaakt dat we vanaf 15 juli verder kunnen met de serie waarin het draait om Devi Vishwakumar. Nadat haar vader overlijdt, kan Devi drie maanden niet lopen. Nu wil ze haar reputatie op school herstellen, maar dat gaat moeilijker dan gedacht.

Productie After Life afgerond

Ricky Gervais heeft bevestigd dat de productie van het derde seizoen van After Life is afgerond. De productie werd vorige week nog opgeschrikt toen Charlie Hanson, producent van de serie, werd beschuldigd van seksueel wangedrag. Hij wordt door elf vrouwen beschuldigd. Netflix stuurde Hanson daarop weg. De opnames zijn nu echter alsnog afgekomen.

Deze films op Netflix horen bij jouw sterrenbeeld

Heb je echt geen idee meer wat je nog op Netflix kunt kijken? Dan hebben wij nu de ideale oplossing voor jou. We zijn op zoek gegaan naar titels die uitstekend bij jouw sterrenbeeld passen. Zo heb je de komende tijd nog genoeg films om te bekijken.

Lees alles over de sterrenbeelden

Trailer Virgin River seizoen 3 verschenen: volop romantiek

Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te bekijken op Netflix en in aanloop naar de release daarvan heeft de streamingdienst de officiële trailer van seizoen 3 gelanceerd. In het derde seizoen van de romantische dramaserie groeiden Jack en Mel steeds dichter tot elkaar. Het is inmiddels dan ook duidelijk dat hij de schotwond overleeft.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Picture of a Scientist Docu 2020 7.7 2021-06-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?