Netflix Daily

Netflix Daily: Tinder Swindler slachtoffer eist geld terug van ING, Netflix volgt Engelse WAGs

Een van de slachtoffers uit Tinder Swindler eist zijn geld terug. Het gaat om de Zweedse Pernilla Sjöholm die een schadevergoeding eist van 32.000 euro van ING. Ondertussen heeft Netflix een nieuwe realityserie aangekondigd waarin Engelse WAGs gevolgd worden in Qatar.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Slachtoffer Tinder Swindler wil geld terug van ING

Een van de slachtoffers uit Tinder Swindler eist zijn geld terug. Het gaat om de Zweedse Pernilla Sjöholm. Zij vindt dat de ING zijn zorgplicht niet is nagekomen toen zij in november 2018 overboekingen deed. Het bleek om een rekening te gaan van een katvanger. Ze eist nu 32.000 euro van ING.

Netflix gaat Engelse WAGs volgen in Qatar

De vrouwen en vriendinnen van het Engelse voetbalteam worden gevolgd in een nieuwe realityserie op Netflix. De serie wordt gefilmd tijdens het WK in Qatar later dit jaar. In de serie wordt hun alledaags leven gefilmd. Tot de dames behoren onder meer Dani Dyer, die samen is met Jarrod Brown, Sasha Attwood (Jack Grealish) en Anoushka Santos (Luke Shaw).

UFO’s verstoren vrijgezellenfeest in Netflix-film Blasted

Tijdens Geeked Week heeft Netflix de eerste beelden gedeeld van de aankomende sciencefictionkomedie Blasted. Vanaf 28 juni is deze film al te zien op Netflix en dat is nog maar een paar weken wachten!

Lees alles over Blasted

Jamie Foxx speelt vader op vampierjacht in Day Shift

Tijdens de Geeked Week heeft Netflix een kijkje achter de schermen bij de opnames van de aankomende vampierfilm Day Shift gedeeld. Op 12 augustus aanstaande gaat de nieuwe film al in première op de streamingdienst.

Lees alles over Day Shift

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E17) Drama 2022 7.4 2022-06-13
Charlie in de Stickerstad (4 seizoenen) Kinderen 2022 2022-06-13
Pete Davidson Presents: The Best Friends Stand-up 2022 2022-06-13
Long Shot Romance 2019 6.8 2022-06-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?