Netflix Daily

Netflix Daily: Crossover tussen The Sinner en Gossip Girl en nieuwe romantische komedieserie

Oplettende kijkers is het misschien al opgevallen: in het derde seizoen van The Sinner zit een crossover verwerkt met Gossip Girl. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe romantische komedieserie aangekondigd met Lily Collins in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Crossover tussen The Sinner en Gossip Girl

Netflix lanceerde recent alweer het derde seizoen van The Sinner. In de crimeserie zit een crossover verwerkt met Gossip Girl. Zo zien we Jamie (Matt Bomer) in de eerste aflevering door een school lopen waar hij werkt als geschiedenisleraar. Als de voorkant eenmaal getoond wordt, komt de school misschien ineens wel heel bekend voor. De school is namelijk dezelfde school als die gebruikt werd in Gossip Girl. Het gebouw wordt normaliter gebruikt als kerk.

Nieuwe romantische komedieserie aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe romantische komedieserie aangekondigd. Het gaat om Emily In Paris waarin de hoofdrol is weggelegd voor Lily Collins. De serie vertelt het verhaal over een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Ze krijgt onverwachts een droombaan in Parijs te pakken als haar bedrijf een Frans luxe marketingbedrijf overneemt. Ze vertrekt naar Parijs om te winkelen, te eten en om aan de mediastrategie van het bedrijf te werken. Ze staat echter ook voor bedwelmende avonturen en verrassende uitdagingen. Emily In Paris wordt gemaakt door Darren Star (Sex and the City en Younger) en wordt later dit jaar op Netflix verwacht.

De releasedatum van Lucifer seizoen 5 + trailer

De uitgelekte datum van Lucifer seizoen 5 blijkt werkelijkheid te zijn. In het Netflix systeem was namelijk een datum verschenen, die vervolgens weer razendsnel weg was gehaald. Toch zijn er heel veel oplettende fans die een screenshot hebben gemaakt. Een aantal uur later kwam Netflix met de bevestiging.

Lees alles over Lucifer

The 100 Prequel: Alles wat je moet weten

Het slotseizoen van The 100 is inmiddels in volle gang. De eerstvolgende aflevering die aan Netflix wordt toegevoegd, is ‘Anaconda’. Het gaat om de pilot-aflevering waarmee de prequel-serie wordt aangekondigd. Showrunner Jason Rothenberg is veel van plan met de nieuwe serie, maar beseft als geen ander dat hij hulp nodig heeft. Het is nu namelijk afwachten of er daadwerkelijk een heel seizoen wordt besteld van de prequel-serie.

Lees alles over The 100 prequel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (1 seizoen) Sci-Fi 2020 6.5
Cinderela Pop Komedie 2019 4.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?