Netflix Daily

Netflix Daily: Koreaanse zombie-Apocalyps en gevangen in een zeecontainer

De Netflix Daily van vandaag draait om overleven. Overleven, overleven en nog eens overleven. Overleven tijdens een zombie-Apocalyps in Zombieverse en overleven in een zeecontainer in NOWHERE. Maar… gaat dat overleven wel lukken?

Koreanen versus zombies

Ben jij een groot fan van zombie-uitbraken? Niet in het echt natuurlijk, want dan moet je rennen, maar in serievorm op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de ‘levende doden’ staan binnenkort andermaal op uit hun graf… En wel in de Zuid-Koreaanse serie Zombieverse. Je hoeft echter geen The Walking Dead te verwachten, want we hebben het hier over een spelshow. Bekende Koreanen, bijvoorbeeld uit de wereld van de K-pop, moeten de zombies te snel af zijn. Dat gebeurt allemaal in een supermarkt, in een parkeergarage, in een park… en zo nu en dan gaat het er hardhandig aan toe. Kijken maar!

Nóg zo’n nachtmerrie, maar dan in een container op zee!

Voor velen zijn zombies misschien een nachtmerrie, maar wat dacht je van opgesloten zitten in een container die ergens midden in een of andere oceaan drijft? Doodeng natuurlijk en het is precies het plot van de aankomende Netflix-film NOWHERE. De streamingdienst heeft een korte teaser vrijgegeven en de synopsis van de thriller: “NOWHERE vertelt het verhaal van het personage Mia, gespeeld door Anna Castillo, een zwangere vrouw die ontsnapt uit een land dat geteisterd wordt door overbevolking en gebrek aan grondstoffen. Tijdens haar vlucht gooit een storm de container waarin ze reist in zee. Vanaf daar begint ze te strijden om te overleven.”

De 20 populaire op Netflix: Lincoln Lawyer on top

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. En dit keer staat op nummer één, op de hoogste trede van het podium… tromgeroffel… The Lincoln Lawyer! Dat betekent meteen dat Geralt of Rivia, The Witcher dus, één klein stapje terug moet doen. Goed, Henry Cavill neemt de kroon binnenkort vermoedelijk wel weer over van de advocatenserie, want we wachten nog op deel 2 van The Witcher seizoen 3. De laatste afleveringen met ‘Superman’ (Cavill dus) gaan natuurlijk knallen!

Lees alles over de 20 populairste titels op Netflix

Makers To All the Boys komen met nieuwe film

De To All the Boys-films waren razend populair op Netflix en die populariteit betekent dat de makers het nu behoorlijk druk hebben. Momenteel buigen ze zich namelijk over een nieuw project, Love at First Sight, dat volledig losstaat van To All the Boys. Haley Lu Richardson en Ben Hardy spelen de hoofdrollen, die van Hadley en Oliver. In de film komt Hadley te laat voor haar vlucht naar Londen, waar haar vader gaat trouwen met een vrouw die ze nog nooit gezien heeft. Op het vliegveld in New York loopt ze echter de man van haar dromen tegen het lijf, Oliver. Ze krijgt echter te maken met één klein probleempje, want ze raakt zijn contactgegevens kwijt!

Lees alles over Love at First Sight

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sonic Prime (2 seizoenen) Kinderen 2023 2023-07-13
Survival of the Thickest (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-13
Burn the House Down (1 seizoen) Drama 2023 2023-07-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?