Netflix Daily

Netflix Daily: Showrunner over seizoensfinale The 100, nieuwe hoofdrol Witherspoon

Jason Rothenberg heeft de seizoensfinale van The 100 seizoen 6 besproken. Daarnaast heeft Reese Witherspoon een nieuwe hoofdrol te pakken en versterkt Tiffany Haddish de cast van Madam CJ Walker.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Rothenberg over bloedstollende seizoensfinale The 100

Sinds maandag is de seizoensfinale van The 100 seizoen 6 te bekijken op Netflix. Jason Rothenberg, de showrunner van de reeks, heeft zich uitgelaten over de finale. De anomalie speelde daar een grote rol in. “We zullen alles of zoveel mogelijk ervan uitleggen als we naar seizoen 7 toegaan. Ik kan niet echt vertellen wat het is. We weten dat de tijd zich slecht gedraagt, omdat Hope in drie dagen van een foetus is veranderd naar een volwassen vrouw begin twintig.”

Ook het lot van Octavia werd besproken. “Ik wil niets verklappen over haar lot behalve dat ik wil uitleggen wat er met haar gebeurt. Of ze nu leeft of dood is, Marie is geweldig en je kunt rustig zeggen dat we nog niet het laatste van haar hebben gezien. Maar of ze nou wel of niet dood is en of we haar verhaal nou vertellen als een flashback of dat we haar nog zien, dat moet blijken.”

Reese Witherspoon in nieuwe sci-fi film Pyros

Netflix heeft de rechten van de nieuwe sci-fi film Pyros binnengehaald. De hoofdrol in de film is voor niemand minder dan Reese Witherspoon (Big Little Lies). De film is gebaseerd op een kort verhaal van Thomas Pierce. Het verhaal heet Tardy Man en is geschreven vanuit het perspectief van een man wiens baan is om in grote vuren en andere rampen te lopen om objecten voor rijke mensen te vinden. Het bedrijf waarvoor hij werkt verbiedt hem om mensen die hij onderweg tegenkomt te redden. Op een dag verbreekt hij die regel als hij een jongetje tegenkomt.

Tiffany Haddish versterkt Octavia Spencer in cast Madam CJ Walker

Na Octavia Spencer is nu bekend geworden dat ook Tiffany Haddish een rol speelt in Madam CJ Walker. Spencer kruipt in de rol van Sarah Breedlove alias Madam CJ Walker die als eerste Afro-Amerikaanse selfmade miljonaire werd. Haddish speelt nu de rol van Leila, Sarah’s dochter.

Trailer The Dark Crystal: Age of Resistance

Netflix heeft de officiële trailer naar buiten gebracht van The Dark Crystal: Age of Resistance. Het complete eerste seizoen van de reeks wordt op 30 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie is een prequel op de in 1982 verschenen film The Dark Crystal.

Lees alles over The Dark Crystal

Verwijderalarm: 55 titels op de nominatie

Netflix gaat in de komende weken heel wat titels van zijn streamingdienst halen. Op dit moment staan er al 55 titels op de nominatie om nog deze maand te verdwijnen. Daarbij onder meer Forrest Gump en Catch Me If You Can.

Lees alles over het verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Knightfall (2 seizoenen) Actie 2017 6.6
Calum von Moger: Unbroken Docu 2019
Tiffany Haddish Presents: They Ready (1 seizoen) Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?