Netflix Daily

Netflix Daily: GoT-acteur Pryce in The Crown, slecht nieuws voor Avatar

Jonathan Pryce The Crown

Game of Thrones-acteur Jonathan Pryce wordt verantwoordelijk voor de rol van prins Philip in de slotseizoenen van The Crown. Daarnaast is er slecht nieuws voor fans van Avater. De oorspronkelijke bedenkers hebben hun handen van het project afgetrokken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Game of Thrones-acteur Jonathan Pryce in slotstuk The Crown

Jonathan Pryce krijgt een belangrijke rol in de laatste twee seizoenen van The Crown. De acteur, bekend van zijn rol als High Sparrow in Game of Thrones, kruipt volgens The Sun in de huid van prins Philip. Naar verwachting zullen we wel lang moeten wachten totdat de laatste seizoenen verschijnen. Zo wordt seizoen 5 pas in 2022 verwacht.

Slecht nieuws voor live-action serie Avatar

De live-action serie van Avatar heeft een grote tegenslag te verwerken gekregen. Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, de bedenkers van de oorspronkelijke animatieserie, hebben besloten hun handen van het nieuwe project af te halen. De twee begonnen in 2018 vol goede moed aan het project, maar inmiddels is alles veranderd. Toen de twee erachter kwamen dat ze door onvoorziene problemen en plannen niet de controle over het project hadden, besloten ze ermee te stoppen.

White Lines na één seizoen gecanceld

White Lines zal niet terugkeren voor een tweede seizoen. De nieuwe serie van Alex Pina, de bedenker van onder meer La Casa de Papel, werd groot in de markt gezet. Het succes is alleen achterwege gebleven. De zeer gemengde respons zorgt ervoor dat er geen tweede seizoen komt, zo heeft één van de hoofdpersonages laten weten.

Lees alles over White Lines

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 33

De twee topseries staan nog altijd zij aan zij aan de top van de lijst met populaire titels. Vis a Vis: El Oasis wordt niet door iedereen enthousiast begroet, toch is de Spaanse reeks voor de tweede week de meest populaire titel op Netflix. The Umbrella Academy volgt op korte afstand.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Une Fille Facile Komedie 2019 5.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?