Netflix Daily

Netflix Daily: Giri/Haji geannuleerd, script Umbrella Academy last minute aangepast

Giri Haji Netflix

Het is na één seizoen over en uit voor Giri/Haji. Zowel BBC als Netflix bestelt geen tweede seizoen van de reeks. Daarnaast blijkt het script van The Umbrella Academy op het laatste moment aangepast te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Giri/Haji na één seizoen geannuleerd

Het is over en uit voor Giri/Haji. De Britse serie, die zich afspeelt in Engeland en Japan, verscheen begin dit jaar op Netflix. Nu is besloten dat zowel BBC als Netflix geen vervolg besteld. In de serie draait het het om de Yakuzaoorlog in Tokio. Familieverplichtingen leiden een agent naar Londen om zijn broer – een huurmoordenaar – te vinden.

Script Umbrella Academy seizoen 2 last minute aangepast

Het script van The Umbrella Academy seizoen 2 blijkt last minute aangepast te zijn. De sneeuw die we zagen in de seizoensfinale is vanwege een onverwachte sneeuwstorm op het laatste moment toegevoegd aan het script. Dat heeft Screenrant bekendgemaakt. De sneeuw was dan ook echt en niet gecreëerd door visual effects.

Fifty Shades Darker én vervolg van Fantastic Beasts naar Netflix

De komende weken verschijnen er twee nieuwe topfilms op Netflix. Zowel Fifty Shades Darker als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staan op de planning om te worden toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over de nieuwe films

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? Red de aarde met Games!

Zou jij het aan kunnen aliens in arcade games te verslaan om de wereld te redden? In Pixels zien we hoe de beste gamers uit de wereld samen komen om kwaadaardige aliens te verslaan in Pac-man, Donkey Kong en Centipede. Maar of dat ze ook lukt? In de Podcast van deze week draait het om Pixels.

Lees alles over de podcast

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Primal Actie 2019 4.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?