Netflix Daily

Netflix Daily: Horrorfilm van makers Stranger Things; Lara Croft is gecast

De makers van Stranger Things zitten allerminst stil. Is seizoen 4 nog in productie, wel kunnen we alvast uitkijken naar een horrorfilm. Daarnaast is Lara Croft gecast.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

There’s Something Inside Your House

Op 6 oktober kunnen we verstopt achter een kussentje gaan zitten voor There’s Something Inside Your House. De makers van Stranger Things hebben namelijk samen met de producers van The Conjuring Universe een horrorfilm gemaakt. De subtitel zegt al voldoende: Everyone has a secret to die for. En die geheimen worden door een moordenaar – die telkens een masker draagt van zijn slachtoffer – maar wat graag naar buiten gebracht.

Lara Croft is gecast: Hayley Atwell

Er komt een nieuwe productie van Tomb Raider aan en ditmaal een anime serie. Daarvoor moest Lara Croft natuurlijk gecast worden en daarvoor is nu niemand minder dan Hayley Atwell vastgelegd. Het verhaal zal zich afspelen na de events van de Square Enix video game reboot. Atwell is natuurlijk bekend als Peggy Carter uit de Marvel Universe-films. Met stemrollen heeft ze ook ervaring, momenteel bijvoorbeeld in What If…?

Dit is de reden waarom de rechten van Virgin River naar Netflix gingen

Virgin River is op Netflix uitgegroeid tot een van de meeste populaire series op de streamingdienst. Dat het uiteindelijk Netflix is geworden dat de rechten van de serie in handen heeft gekregen, is best een wonder te noemen. Robyn Carr, verantwoordelijk voor de boeken van Virgin River, werd in de jaren voordat Virgin River op Netflix verscheen namelijk al massaal gecontacteerd om haar boeken tot leven te brengen.

Lees alles over de rechtenstrijd

Deense crimeserie Kastanjemanden deze maand al op Netflix

Met Kastanjemanden kunnen liefhebbers van Scandinavische crimeseries hun hart weer helemaal gaan ophalen. Deze ultieme Scandi is gebaseerd op het boek The Chestnut Man, van Søren Sveistrup. Deze is in Nederland uitgegeven onder de titel Oktober.

Lees alles over Kastanjemanden

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (4 seizoenen + S05E05) Drama 2021 7.5 2021-09-13
De Club van Lelijke Kinderen Familie 2019 6.7 2021-09-13
Countdown: Inspiration 4 Mission to Space Docu 2021 2021-09-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?