Netflix Daily

Netflix Daily: Football Manager naar Netflix en The Chosen aangekocht

Het aanbod van games wordt bij Netflix steeds groter en duidelijk ook serieuzer. Want met Football Manager komt er een grote game naar de streamer. Ook zijn de rechten van The Chosen aangekocht.

Football Manager naar Netflix

Je eigen voetbalclub runnen, het wordt al een kwart eeuw zeer actief gespeeld in eerst Championship Manager en daarna Football Manager. In november zal dit spel ook debuteren op Netflix. De mobiele versie van Football Manager zal tegelijk met de grote versie worden gelanceerd en is de twintigste versie van het spel. Football Manager Mobile is al langer beschikbaar, maar dit is altijd een betaalde app geweest. Voor gebruikers van Netflix wordt dit dus gratis. In oktober worden meer details over het spel naar buiten gebracht.

The Chosen komt wereldwijd naar Netflix

Netflix heeft de rechten aangekocht van The Chosen. Deze serie is inmiddels toe aan het vierde seizoen, waar nu de opnames van gedraaid zouden worden. Deze liggen alleen stil door de grote staking. Netflix heeft in de Verenigde Staten deze week de serie al aan het aanbod toegevoegd en zal deze de komende periode ook wereldwijd uitrollen.

Eerste beelden van speciale kerstspecial Virgin River verschenen

Het vijfde seizoen van Virgin River liet kijkers achter met verschillende cliffhangers. Gelukkig hoeven we echter niet zolang te wachten tot we aan de slag kunnen met gloednieuwe afleveringen van de serie. Op 30 november voegt Netflix twee kerstafleveringen van Virgin River toe aan zijn aanbod. Om fans alvast op te warmen, zijn nu de eerste beelden van die afleveringen verschenen.

Lees alles over Virgin River

De 20 populaire op Netflix: Podium volkomen ververst door internationaal stel

Soms gaat het hard in de 20 Populaire op Netflix. Daar was dit een typische week van. Dat Virgin River direct naar de eerste plaats vloog zal niemand verbazen. Maar de rest van de lijst werd ook volledig opgeschud.

Lees alles over De 20 Populaire

Het nieuwe aanbod van gisteren:

My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-09-13
Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-09-13
Freestyle Crime 2023 2023-09-13
Tapie (1 seizoen) Drama 2023 2023-09-13
Wrestlers (1 seizoen) Docu 2023 2023-09-13
Ordinary Men: The Forgotten Holocaust Docu 2022 2023-09-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?