Netflix Daily

Netflix Daily: Breaking Bad-acteur overleden, podcast The Irishman

Breaking Bad Netflix

Robert Forster uit de Breaking Bad-film is overleden aan de gevolgen van kanker. Daarnaast is een Dynasty-acteur gepromoveerd tot vast gezicht en komt er een podcast van The Irishman.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Breaking Bad-acteur overleden

Op de dag dat Netflix de film El Camino: A Breaking Bad Movie lanceerde, was er ook verschrikkelijk nieuws voor de cast. Robert Forster overleed aan de gevolgen van kanker. In de nieuwe Netflix-film is hij nog te zien als ‘fixer’ Ed. Bryan Cranston reageerde via Twitter op het overlijden van Forster.

Dynasty-acteur gepromoveerd tot vaste rol

Goed nieuws voor Adam Huber, die voor Dynasty in de huid kruipt van Liam Ridley. Voor het derde seizoen van de reeks is hij gepromoveerd tot vast gezicht. Wat opmerkelijk is, is dat de makers dat nu al bekend maken. Aan het eind van seizoen 2 was zijn lot namelijk nog onduidelijk.

Podcast van The Irishman

Vanaf 27 november kunnen we op Netflix eindelijk aan de slag met de gloednieuwe film van Martin Scorsese. Met hoofdrollen voor Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci zijn de verwachtingen nu al torenhoog. Netflix heeft nu besloten ook een podcast te lanceren waarmee kijkers worden meegenomen achter de schermen van de film.

Tweede film Murder Mystery in productie

De succesvolle actie-komedie Murder Mystery krijgt een vervolg. Het eerste deel van de film was een groot succes met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol en zij lijken nu ook terug te keren voor het vervolg. De productie voor de tweede film is al van start gegaan.

Lees alles over Murder Mystery

Dynasty seizoen 3 laat tot 2020 op zich wachten

Dynasty seizoen 3 is dit weekend begonnen op The CW, maar het zal nog even duren voor de afleveringen te zien zijn op Netflix. Door een gewijzigde deal tussen The CW en Netflix verschijnen de nieuwe afleveringen namelijk pas in 2020 op Netflix. Daarmee heeft de streamingdienst afscheid genomen van het wekelijks toevoegen van nieuwe afleveringen van Dynasty.

Lees alles over Dynasty

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Arctic Actie 2018 6.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?