Netflix Daily

Netflix Daily: Documentaire Shawn Mendes, oorlogsfilm van Avengers: Endgame-regisseurs

Shawn Mendes Netflix

Shawn Mendes mag zich opmaken voor een eigen documentaire op Netflix. De zanger is de laatste tijd gevolgd voor exclusieve beelden. Daarnaast komt er een nieuwe film van Anthony en Joe Russo naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Documentaire Shawn Mendes onderweg naar Netflix

Shawn Mendes krijgt zijn eigen documentaire op Netflix. De zanger heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuw album en in aanloop naar de release daarvan verschijnt op 23 november de documentaire ‘In Wonder’. Naast dat we in de documentaire het leven van Shawn te zien krijgen, worden we ook meegenomen naar zijn reizen.

Oorlogsfilm van Avengers: Endgame-regisseurs naar Netflix

De Russo Brothers keren spoedig terug met een nieuwe film op Netflix. Vanaf november kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met de oorlogsfilm Mosul. De film, afkomstig van Anthony en Joe Russo, vertelt het verhaal van een groep Iraakse mannen die tegen ISIS vochten toen hun huizen, families en stad werden ingenomen door een terreurgroep.

The 100 Prequel: Alles wat je moet weten

Het slotseizoen van The 100 is inmiddels volledig uitgezonden. In seizoen 7 zat echter ook de pilot-aflevering ‘Anaconda’ waarmee de prequel-serie wordt aangekondigd. Showrunner Jason Rothenberg is veel van plan met de nieuwe serie, maar beseft als geen ander dat hij hulp nodig heeft. Het is nu namelijk afwachten of er daadwerkelijk een heel seizoen wordt besteld van de prequel-serie.

Lees alles over The 100

Historisch drama Barbarians: Een halt toebrengen aan de Romeinen

Een nieuwe historische dramaserie met heel veel actie is op weg naar Netflix. Het gaat om Barbarians, die we het beste kunnen omschrijven als het Duitse antwoord op Vikings. Daarvoor gaan we wel verder terug in de tijd, waarin de Romeinen nog de dienst uitmaakten.

Lees alles over Barbarians

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Cabin with Bert Kreischer (1 seizoen) Reality 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?