Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames slot Manifest in november, Squid Game verpulvert records

De opnames van het slotstuk van Manifest gaan in november van start. Daarmee is het einde van de serie nu écht in aantocht. Daarnaast doet Squid Game het zo goed dat het het ene na het andere record verpulvert.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames slot Manifest in november van start

Manifest keert op Netflix nog een keer terug voor een vierde en tevens slotseizoen. Inmiddels is duidelijk wanneer de opnames van de laatste twintig aflevering plaatsvinden. De opnames staan namelijk gepland voor november 2021. Wanneer we op de streamingdienst aan de slag kunnen met de eerste drie seizoenen van Manifest is op dit moment nog niet bekend. Al maakte Netflix eerder wel bekend dat dat nog dit jaar gaat zijn.

Squid Game verpulvert alle records

Dat Squid Game een ongekend succes leek te worden, dat zat er de afgelopen weken al aan te komen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de serie het vorige record van Bridgerton heeft verpulverd. Waar Bridgerton na 28 dagen door 82 miljoen kijkers werd gezien, is Squid Game nu na zeventien dagen al door liefst 111 miljoen mensen bekeken. Het is dan ook de grote vraag waar de cijfers na 28 dagen op zullen staan.

Goed nieuws: You nu al vernieuwd voor seizoen 4 op Netflix

Het einde van Joe en Love is absoluut nog niet in zicht. Nog voordat het derde seizoen van de serie is uitgebracht is namelijk al duidelijk geworden dat Netflix een vierde seizoen heeft besteld van de reeks. Seizoen 3 wordt op vrijdag 15 oktober toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Lees alles over You

Nieuwe beelden La Casa de Papel: The End is Coming

Het absolute slot van La Casa de Papel is aanstaande. Vanaf vrijdag 3 december is het tweede deel van seizoen 5 van de Spaanse hitserie te zien op Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste beelden vrijgegeven, met de veelbetekenende tekst: The End is Coming.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Operation Hyacinth Drama 2021 6.6 2021-10-13
Fever Dream Thriller 2021 5.6 2021-10-13
Violet Evergarden: The Movie Anime 2020 8.5 2021-10-13
De Belofte van Pisa Drama 2019 6.7 2021-10-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?