Netflix Daily

Netflix Daily: De Familie Claus 3 in aantocht; vervolg Balle Pardue met weer veel actie

De Familie Claus gaat alweer op voor het derde verhaal. De kerstfilm heeft een releasedatum gekregen en ook weten we waar de film over zal gaan. Balle Perdue is tevens terug. De Franse actiefilm heeft een tweede deel te pakken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

De Familie Claus

Wordt het natuurlijk eerst nog Sinterklaas… maar de Kerstman staat ook al te trappelen op Netflix! Het is alweer tijd voor de derde film van De Familie Claus. De makers hebben nu een releasedatum vrijgegeven, want op 7 december zal de derde film te zien zijn.  Tot grote schrik  van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren. En dat gaat uiteraard vanzelf mis!

Vernieuwde Franse actie met Balle Perdue 2

De film Balle Perdue was een succes op Netflix en er komt nu dan ook een vervolg. Balle Perdue – ook bekend onder de titel Lost Bullet – heeft een nieuw al te originele naam bedacht voor het vervolg. Namelijk Balle Perdue 2. Op 10 november zal de film al verschijnen en een eerste teaser is gelanceerd.

Virgin River-cast viert bijzondere mijlpaal

Terwijl fans wachten op het nieuwe seizoen van Virgin River, is de cast achter de schermen druk bezig met de opnames. Recent werd een bijzondere mijlpaal gevierd, want de vijfstige aflevering werd opgenomen. Martin Henderson, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van Jack, neemt zijn volgers mee naar de bijzondere mijlpaal.

Lees alles over Virgin River

Beste kostuumdrama’s op Netflix

Kostuumdrama’s zijn van alle tijden, maar de laatste jaren is dit segment wel héél populair geworden. Het begon eigenlijk met Downton Abbey en de streamingdienst heeft inmiddels heel wat kostuums uit de kast getrokken! Hieronder kun je de állerbeste kostuumdrama’s op Netflix vinden.

Lees alles over de beste kostuumdrama’s

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sue Perkins: Perfectly Legal (1 seizoen) Docu 2022 2022-10-13
The Playlist (1 seizoen) Drama 2022 2022-10-13
The Watcher (1 seizoen) Thriller 2022 2022-10-13
Exception (1 seizoen) Anime 2022 2022-10-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?